Juhannuksen kunniaksi virittelin kauan käyttämättömänä olleen jauhopeukaloni uuteen iskuun. Päätettiin jättää makkarat kauppaan ja tehdä jotain kevyempää juhlapöytään. Torstaina väänsin pari pellillistä pitaleipiä
Tämän ohjeen mukaan (tupla-annos tietty!). Väliin lätkäistiin juhannusaattona kanaa, salaattia, tomattia, kurkkua, sipulia, paprikaa, halloumijuustoa ja jugurttia. Tuli meinaan hyviä. Kandee kokeilla! (Niin, ja naukku ouzoa sopii aterian kaveriksi)
Kahvipöytään leivoin pikapikaa maailman helpoimmalla piirakkapohjaohjeella muhkean raparperibanaanipiirakan. Sen kaveriksi haettiin lähikaupasta pari pakettia jätskiä. Piirakasta jäi jäljelle ekan kahvittelun jälkeen vain pieni pala, joten oli vissiin hyvää muittenkin kuin leipurin mielestä.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti