Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kyllikit: Jazzeja, triathlonia ja kaikkea kivaa

Kesä ja hiukkasen kiirettä maitolaiturin kulmilla...Vaikka täällä vanhassa kotikolossa onkin edelleen hiljaista, niin uudella lavalla pukkaa kiirettä. Raporttia löytyy niin Porista, Kukkialta kuin ilmaisen ruuan bileistäkin.

Käypäs tsekkaamassa täältä!ps. Vähän yli 80-vuotias isotätimme Terttu, joka piipahti vierailulla kotimaastaan Ruotsista, keksi meille uuden nimen. "Mikäs se teidän yhteinen juttu olikaan, olikos se Maitolaverin likat?".
Harkitsemme itsemme uudelleen brändäystä ;)

5 kommenttia:

 1. Hei mä meinasin ihan missata ton Kukkia triathlon-artikkelin! Yritin siellä kuikuilla teitä ennen starttia, mutten onnistunut bongaamaan. :/ Ens kerralla sitten. :) Allekirjoitan muuten täysin kommentin Hiltusen Paavon pakaroista. (ei suostunu julkaisemaan tätä toisella sivulla kun en kuulemma osannut laskutehtävää)

  VastaaPoista
 2. Jos joku paikka miesvartalossa meikeläistä viehättää, niin ne on juurikin pakarat. En siis pistä pahakseni yhtään pyöräilijäpiireissä liikkumista. Onneksi omalla rakkaalla on sen verran hyvät kankut, ettei tarvi tuota Paavon kuvaa käydä kuolaamassa koneen ääressä...(kuin ehkä kerran päivässä ;)

  Eiks ookin pahoja ne laskutehtävät!? Pitäiskö tässä muka osata jotain kertotaulua?
  T

  VastaaPoista
 3. Hihih, meillä taitaa olla jokseenkin samanlaisia mieltymyksiä..:D Toi on myös yks syy miks miesporukalla on yleensä niin kivaa pyörälenkkeillä - ainoana naisena saa yleensä olla peesissä koko matkan, ja mikäs siinä on maisemia katsellessa. :)

  VastaaPoista
 4. Hei Iina, sun kommentit oli jostain syystä menneet tonne roskapostiin, nyt löytyvät plokista! :)

  H

  VastaaPoista
 5. Hui hai, ihmettelinkin, kun maitolaiturilta ei ole vähään aikaan kuulunut mitään... sitten menin, löysin ja luin :)) Siellähän oli tarina poikineen, kiva!

  VastaaPoista