Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

torstai 6. maaliskuuta 2014

Puntari: Pikamoikat ja ohjelmasuositus

Pikamoikat täältä Vuokatista sporttilomalta! Kuntoa on testattu, lenkillä käyty ja ravintosuosituksia kuunneltu. Pöydät notkuvat viisi kertaa päivässä, joten ei täällä ainakaan laihtumaan pääse!

Tänään päivälevolla avasin telkkarin, ja törmäsin tosi kivaan ohjelmaan Hehku. Itelleni uusi tuttavuus, kun en kotona telkkaria katsele. Jatkossa varmasti tulee Areenan kautta tätä seurattua. Ihanan rento tunnelma, kivoja hyvinvointijuttuja ja todella mahtavat juontajat. Kiti Kokkonen on etenkin niin kaunis ja hehkeä!

Hyvinvointivinkkejä voi seurata kuukauden ajan Yle Areenassa osoitteessa
http://areena.yle.fi/tv/2022178


PS. Voihan kele! Oon hiukan jälkijunassa tässä(kin) jutussa. Hehku-ohjelmasta tulee nyt uusintoja kakkoselta päivisin, siis viime syksyn jaksoja uusivat. Ohjelma on kuulemma muuten päätetty lopettaa, jatkoa ei siis tulossa :(  Todella tylsää, juuri tällaisia juttuja ite tykkäisin katsella!

1 kommentti:

  1. IHANA:

    Wooow, minä olen Gloria Meyers, haluan jakaa elämäni tarinan maailman kanssa siitä, miten sain mieheni, ennen kaikkea sain onnellani takaisin, tarkoitin yhden dr. Ogundeleen ilmoitusta internetissä siitä, miten hän auttaa naista saan poikaystäväni takaisin, joten minun täytyy ottaa yhteyttä häneen auttamaan minua palauttamaan avioliittoni, aviomies jätti minut viiden vuoden avioliitolle, koska hänen perheensä ja ystävänsä eivät pidä minusta ja he pyytävät häntä saamaan toisen naisen, mutta kun minä ota tohtori Ogundele apua, hän kertoi rentoudakseen, että hän auttaa minua, tohtori Ogundele toi mieheni, joka jätti minut 5 vuodeksi vain 24 tuntia. Tämä on voimakas loitsu, jota en ole koskaan nähnyt elämässäni sellaista, hän toi takaisin mieheni minulle vain 24 tunnissa ja kertoi minulle, että minulla on oma lapsi, tänään minulla on 1-vuotias vauva, tämä mies on hieno, jos joku tarvitsee apua ja haluaa ottaa sinuun yhteyttä, sinä voi tavoittaa hänet seuraavalla osoitteella: Sähköposti: ogundeletempleofsolution@gmail.com, Viber-numero: +27638836445. Whats-app Numero: +2349065101630.

    VastaaPoista