Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Puntari: Kesäsade


Olis tietysti ihan reilua, että kevään ylioppilaat ja valmistuneet saisivat kulkea tuolla kesänurmikolla paljain varpain ja nauttia lämmöstä, mutta tällä kertaa näin. En muuten muista koska viimeksi olis koulujen päättäjäispäivänä ollut tällainen keli.
Omana yo-päivänä (14 vuotta sitten, OMG!) oli semilämmin ja kaunis ilma: ulkona tarkeni hihattomalla kotelomekolla ihan hyvin ja illalla istuttiin kotiterassilla kavereiden kanssa. Tänään ei terassifiilis pääse ihan pintaan...

Mutta tällainen kesäsadepäivä on kyllä ihana! Saa olla sisällä, siivota, tuikata puuhellaan tulet, kuunnella musaa, laittaa ruokaa. Lapsetkin vaikuttaa ihan helpottuneita, kun ei tarvi riekkua ulkona, kunhan vaan ollaan ja tehdään palapelejä.
Tällainen sää melkein velvoittaa myös kaivamaan muistikirjan esiin ja kirjoittamaan ylös ajatuksia, jotka kieppuvat päässä myrskytuulen tahtiin.
Ja illalla saunaan ja sieltä alasti sateeseen!

Tää on kesä! 

4 kommenttia:

 1. Totta, sadepäivä silloin tällöin on paikallaan. Saa vapautuksen kesän pakollisesta ulkoilmasta nauttimisesta. Itse olen tutustunut sohvalta tv:n tarjontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuin sateen kunniaksi jopa höykkyttämään kahvakuulaa fitness-vintissä. Nyt lihat huutaa armoo!

   Poista
 2. Tykkään kans ihan kympillä! Pakko oli laittaa tulet takkaan kun nenänpää alkoi viiletä ja varpaita palella!

  H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivän ainoa miinus tulee sateesta, joka loppui ennen saunomista. Hilpaisu nakuna kesäsateessa olis ollu niiiin ihkua!

   Poista