Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 24. helmikuuta 2014

Kyllikit: Kimmo Timoselle

TEKSTIVIESTIKETJU LAUANTAILTA 22.2.14

Tiina: Näitkö Kimmo Timosen maajoukkuehyvästit? Määkin itkin!

Hanna: En nähnyt...olin saunassa :( Itketti jo ilmankin!

Tiina: Ihan kauheeta! Tästä kestää toipua pitkään. Nyt täytyy alkaa katsella nuoria leijonia sillä silmällä. Mutta kun Kimmo on pois leijonista, niin aika iso aukko on täytettävä!

Hanna: Niin on! Tässä on Kyllikeillä yhteisen plokipäivityksen paikka! Haku päälle ja hakemuksia tulemaan...

Tiina: Kyllä. Meidän pitää omistaa blogikirjoitus Kimmolle ja meidän yhteisille erätaukokokemuksille!

Hanna: Ja kesällä voitais pyytää sitä jätskille meidän kaa niin voitais kertoa sille vähän tunteistamme <3

Hanna. Siis luitko, että Kimmo on naimisissa?

Tiina: Joo luin, vaikka mun mielikuvituksessa Kimmo on kyllä ikuinen sinkku.

Hanna: Sama!

Lauantaina päättyi paitsi merkittävä osanen Suomen jääkiekkomaajoukkueen elämää, myös meidän Kyllikkien elämä muuttui peruuttamattomalla tavalla. Yhteinen, ikuinen päiväuniemme kohde Kimmo Timonen heitti viimeiset lämärit kaukalossa ja sirklasi maajoukkuepaidassa viimeiset mutkansa.

Kimmon ja Kyllikkien yhteinen ura alkoi joskus 1990-luvun loppupuolella. Silmämme liimautuivat kaukalon salskeimpaan leijonaan ja syvä kiintymyssuhde alkoi muodostua.
 Parhaat yhteiset hetket koimme erätauoilla. Kun muu Suomi siirtyi televisiovastaanottimien äärestä täydentämään kisaeväitä jääkaappille, me Kyllikit liimauduimme entistä tiiviimmin kuvaruutuun ja odotimme, tulisiko Kimmo antamaan kommentteja pelin kulusta. Monesti odotuksemme palkittiin: Kimmo saapui haastattelupisteeseen hikisenä ja kaikkensa antaneena, riisui kypärän, haroi viisipiikkisellä tukkansa kuosiin ja loi kameraan katseen, joka porautui syvälle kotisohville asti. Aaaah!!!

Vuosien ja taas vuosien ajan me olemme seuranneet ja fanittaneet kiekkoa lähes ainoastaan Kimmon vuoksi. Mitä nyt tilalle?!? Helppoa tämä ei ole siksikään, että nuoret leijonat alkavat olla TOSI nuoria. Me voitais olla ikämme puolesta jo muutaman pelaajan äitejä...OMG!
Ennen seuraavia arvokisoja laitamme ehkä pystyyn jonkun avoimen casting-tilaisuuden, jossa mitellään Kimmon jättämästä silmänilotyhjiöstä Kyllikkien sydämissä.
Yksi ratkaisu olisi tietysi ottaa yhteys Yleen. Mielestämme Kimmo olisi ilmiselvä valinta tulevaksi arvokisakommentaattoriksi. Mielellään ensin alkuhiet jäällä hakeneena ja pelikamppeet päällä.

Kimmo, kesän jätskikutsu on voimassa anytime! Ja vaimolle tiedoksi: Se olisi ihan harmitonta, ei mitään tunnetta!


Kiitos Kimmo <3 !!! (Kuva yle.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti