Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

tiistai 11. helmikuuta 2014

Puntari: Tiptip ja titityy

Yleensä ärsyttää, kun porukka alkaa keuhkota keväästä kun talvi on parhaimmillaan. Mutta nyt olen ymmärtäväinen. Mitä muuta voi ajatella, kun räystäät sanoo tiptip, tintti sanoo titityy ja aamulla on herätessä valoisaa. Ihan keväältä tuntuu. Vielä kun kotiin saapui eilen 2 kimppua tulppaaneja, niin johan tässä alkaa ajatella tulevaa puutarhakautta ja kaikkea kivaa.

Nyt onkin aikaa ajatella ja suunnitella, kun tauti iski viikonloppuna. Yskä, kuume ja täysin vetämätön olo. Töissä sentään sinnittelin, mutta iltapäivät ja illat kuluu tiiviisti kisakatsomossa kotisohvalla.
Saa nähdä, koska tästä kuntoutuu taas lenkkipoluille ja kahvakuulaan. Toivottavasti hiihtolomaviikolla ollaan jo iskussa ja jaksaa painaa ladulla ja rinteessä. Mennään pohjoisen lumille taas pitkästä aikaa, tosi kivaa!


Tälläkin hetkellä perheen muu väki on Sappeessa nautiskelemassa keväisistä rinteistä. On näet kymppitiistai, eli tarkoittaa Sappeessa sitä, että hissilipun saa 3,5 euroa / tunti ja välineet samoin 3,5 euroa / tunti (nimi tulee muinaisesta markka-ajasta, silloin oli siis kymmenen markkaa tunnilta lipun hinta).
Tämä kausi on eka, kun Mairekin tarvitsee hissilipun ikänsä puolesta, eli nämä halvemmat tiistaihinnat kannattaa kyllä hyödyntää kun tässä lähellä asutaan.
Sunnuntainen Enni Rukajärven hopealasku sai tytöt liekkeihin, mutta tänään menivät kuitenkin vielä suksimaan rinteisiin. Kaipa sitä lumilautaakin pitää antaa tänä talvena kokeilla. Itekin olen joskus laudalla laskenut, mutta taitaa noi tellut olla edelleen se varmin valinta mun välineiksi.


Mukavaa viikkoa ja sykähdyttäviä urheiluhetkiä sinne kotikatsomoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti