Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Puntari: Kirppikseltä

Kateellisena miehen perjantaina tekemistä kirppislöydöistä, halusin itsekin sunnuntaina löytöretkelle. Ensin kävimme turhaan kolkuttelemassa Kangasalan Nattarissa lastenvaatekirppis Puotikuun ovea (kiinni sunnuntaisin). Siitä sitten suuntasimme Lentolaan Pirkan kirppikselle, mistä yleensä tekee hyviä löytöjä.

Mukaan tarttui tällä kertaa Marimekon raitapaita (8euroa), Lindexin villatakki (4 euroa), Replayn vihreäruutuinen tunika (8,5 euroa) ja Lindexin sienikuvioinen lastenmekko (2 euroa). Tällaiset vaateostokset itselle ovat harvinaisia, sillä yleensä kirpparilta päätyy mukaani vain vanhaa romua.
Mukavaa saada vaatekaapin sisältöön vähän keväisiä värejä!

Ruutukuosi on ollut viime aikoina mun suosikki. Espritin turkoosi paita (henkarilla kirppislöydön alla) sai nyt kaverikseen keväisen vaalean vihreän ruutupaidan. Marimekon klassikko tasaraita on toinen Marimekko-vaate kaapissani. Ensimmäisen (retrohenkinen kotelomekko) ostin Kangasalan liikkeen aletangosta helmikuussa.

3 kommenttia:

 1. Miten sä aina löydätkin noita vaatteita..? Mä löydän tosi harvoin mitään sopivan kokoista, ja yleensä sekin on jotain retroa.
  Tai sitten mä olen vaan liian keskittynyt kaikkeen roinaan mitä on tarjolla! ;)

  H

  VastaaPoista
 2. Tää olikin harvinaista herkkua. Jotain mun vartalosta kertoo myös se, että nää kaikki vaatteet oli kokoa L tai 40...Ja silti ihan sopivia :(
  T
  PS. tota sienimekkoa en ostanut itselleni vaan Sähmylle!

  VastaaPoista
 3. Ahkerana kirppiskävijänä itsellekin tarttuu mukaan vaatteita todella harvoin, jotenkin kaikki kipot ja kupit vetää puoleensa. Viime viikon löytö kaunis vanha talousvaaka 3,50€ ja eilen bongattu vanha (ylläri) valkoinen keraaminen kuppi jonka kylkiä koristaa kirkkaanpunaiset omenat 2€.

  Oon yleensä tarkka siitä etten osta mitään missä on halkeamia tai kolhuja vaikka kuinka hieno yksilö olisikin kyseessä. En myöskään kirppistavaroista suostu maksamaan paljoa. Valitettavasti aika huonokuntoisistakin tavaroista joissain paikoissa osataan tai lähinnä KEHDATAAN pyytää vaikka mitä...esim.vanhat kauniin emalikipot ovat nyt hinnoissaan.

  Kuten arvata saattaa - kirppislöytöjänne toivoisin jatkossakin näkeväni tällä blogissa :)

  VastaaPoista