Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kyllikit: Aitoon Kirkastusjuhlat 2011


Maanantaina oli syytä juhlia saappaat jalassa, sillä sadekuuro yllätti Aitoon illalla.


Olutteltassa ja terassilla tanssittiin ja nautittiin elämästä.


Petri Nygårdin keikalla oli tiivis tunnelma ja nuoriso juhli antaumuksella.


Missä sää oot? Mää oon tässä!


Kirkastusjuhlilla juhlivat nuoret ja vanhat sulassa sovussa.


Hanna ja Kyllikkien viralliset kirkastusmiehet Kosti ja Marko.

Lisää kuvia löytyy aikaisemmassa päivityksessä olleesta osoitteesta Sydän-Hämeen lehden nettisivuilta!

Halkomäen huvikeskuksessa kolmen päivän kulutus oli 50 kpl grillimakkaroita, muutama laatikollinen broitsua, erä hirvenlihaa, viisi kiloa uusia perunoita, pari vadillista salaattia, muutama litra mansikoita ja jäätelöä, sekä laatikoittain erinnäisiä viihdejuomia sekä pari pulloa yskänlääkkeisiin rinnastettavia liemiä. Väkeä mäellä liikkui Kirkastuksen aikana rapiat kolmisenkymmentä henkeä. Oli siinä taas sutinaa kerrakseen! Kirkastuksen parasta antia onkin se, että sen saa viettää hyvien ystävien seurassa ilman kiirettä minnekään, saa keskittyä olennaiseen: kirkastamiseen! Ohessa bonuksena tulevat vielä loistava festaritunnelma, loistavat bändit ja paljon tuttuja takavuosilta, joita tapaa yleensä vain Honkalan olutteltalla.
Kyllikkien Kirkastukseen kuuluvat myös perinteet, joita vaalitaan vuodesta toiseen. Tosin ne kyllä myös hiukan elävät ajan mukana. Lauantaina pidetään  aina aloituskekkerit isolla porukalla ja nostetaan kirkastuslippu salkoon paitsi tänä vuonna kun lipputanko on rikki, sunnuntaina on VPK:n marssi ja Kyllikit mukana rivistössä paitsi tänä vuonna me ei osallistuttu kun Hanna ei mahdu palokuntapukuun ja Tiina oli järjestänyt Kyllikeille lastenviihdytystyövuoron Honkalaan päiväjuhlan ajaksi. Maanantaina yleensä saunotaan päiväsaunat Kukkian rannalla paitsi tänä vuonna kun pojat keksivät lähteä veneilemään ja juhlien huipennus onkin sitten maanantai-ilta ja Apulannan keikka! Ja virallisina kirkastusmiehinä pörräävät vuodesta toiseen iki-ihanat Kosti ja Marko. Tänä vuonna perinteistä toteutuivat vain aloituspippalot ja Apiksen keikka. Ja tietysti Kosti ja Marko!

Nyt paluu arkeen, ja nukkumaan univelkoja pois! Olipa taas mahtavat kemut!

ps. Tiinasta tuli Petri Nygård fani - mieletön keikka. Olisinpa ollut 15 vuotta nuorempi ja mukana pomppimassa ja laulamassa yleisössä...


2 kommenttia:

  1. Festaritunnelma suorastaan tihkuu kuvista - hyvin voi aistia sen rennon ja hauskan, mitä olette kokeneet :)
    Lukaisin muutaman viime postauksen ja täytyy kyllä nostaa hattua Tahkon kisan johdosta, mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Voi kun kuviin voisi vielä liittää tuoksut ja tunnelmat, sen kesäisen usvan peittämän maalaismaisemat monet kasvot, kun kävelee yöllä kolmen aikaan kohti kotia. Se on jotain, joka pistää mut pehmeäksi joka vuosi!

    En tiedä, oliko nää Kirkastusjuhlat kovin hyvä tapa toipua Tahkon kisasta, mutta eihän näiltä voi olla poiskaan, kun on 32 vuotta käynyt :)

    VastaaPoista