Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Puntari: Naulakko
Vihdoinkin makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen oveen löytyi naulakko (ulkomailta tietysti), jota ei tarvitse ruuvata kiinni vanhaan peilioveen, vaan ainoastaan ripustaa roikkumaan oven yläreunasta.
Tiedän, että tämä lienee halpa kopio (hinta 6 euroa) siitä jostain design-naulakosta, mutta väliäkö sillä. Tärkeintä on, että yleensä komeron ovenkahvaan ripustetuille pyyhkeille ja vaatteille löytyy nyt oma paikka!

6 kommenttia:

 1. Heips!
  Löysin tänne jostain kiertotien (=jonkun blogin kommenttilootan) kautta. Pitääpä ruveta selaamaan juttuja taaksepäin, mukava fiilis tarttui heti :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa Ellis, että eksyit tänne "syrjäseuduille"!
  Netti on täynnä kivoja blogeja, joiden parissa vierähtää helposti hetki jos toinenkin. Alkaa jo vähän tuntua siltä, että aikakausilehtien sijaan löytyykin mieluisampaa lukemista täältä netistä. Myönnän, että kone on auki aika usein aamukahvikupin vieressä...
  Tiina

  VastaaPoista
 3. Juurikin niin Tiina! Tama on kauhean koukuttavaa, -ja kauhean MUKAVAA!

  VastaaPoista
 4. Juuri tuollainen naulakko olisi meilläkin tarpeen. Vinkkaisitko, mistä löysit?

  VastaaPoista
 5. Tämä löytyi Nizzasta sisustuskaupasta, jonka nimeä en muista. Hinta siis vaan 6 euroa, ja nyt harmittaa, etten ostanut toista tai kolmatta samanlaista...

  VastaaPoista
 6. Vastaavia löytyy sisustusputiikeista ja jopa Ikeasta täältä meidän maastakin... Ulkonäkö tosin poikkeaa, mutta idea on sama :)

  VastaaPoista