Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

perjantai 27. toukokuuta 2011

Puntari: Tuomiopäivä?

Maalisuoralla jo hymyilytti viime kesän Sappee MTB:ssä.

Huomenna se sitten koittaa, kauan kaivattu Sappee MTB, eli maastopyöräilykauden virallinen avaus! Nyt pitäisi tietysti olla aivan intoa piukassa, mutta...
Eilen aamulla heräsin älyttömän huonoon oloon ja oksensin (kyseessä EI ole se aamupahoinvointi) ja aamupäivällä pukkasi sellaisen migreenin, että jouduin tyhjentämään koko särky+migreenilääkevarastoni. Iltapäivä ja ilta menikin sitten vähän huterissa tunnelmissa (=huumattuna). Eikä puhettakaan mistään tankkauksesta, saati sitten normaalista syömisestä koko päivänä.

Tänään on jo ruoka maistunut, mutta olo ollut edelleen vähän hontelo. En tiedä, mitä tää oikein on!?
Mutta ottaa päähän, kun periaatteessa mulla oli vielä viikko sitten sellainen olo, että olisin ihan OK kunnossa ja harjoittelu on sujunut hyvin. Nyt on sellainen epävarmuus pinnassa, että lähden tavoittelemaan ylipäänsä maaliin pääsemistä huomenna. Ei siis mitään reittiennätyksiä todellakaan.


Kaikkeni annoin kesällä 2010  ja 4. sija tuli!
Suomalainen nainen kauneimmillaan...

Viime vuonna Sappeessa oli siksikin ihanaa (sen lisäksi että oli hellesää, terveys kohdillaan jne), että paikalla oli suosikkijuontajani, myös maastopyöräilyä harrastava, Peltsi. Olispa tänäkin vuonna (ja jättäispä se vaimon kotiin ;)!!!

Ja viime vuonna paikalla oli myös naisten sarjan voittoon ajanut Katariina Laakkonen (os. Ebeling) joka oli mun ehdoton idoli aikoinaan, siis 90-luvulla, kun telkusta tuli Gladiaattorit ja se seukkas Rennyn kaa. Pientä julkkismeininkiä hei!

Ihaninta olisi kuitenkin se, että heräisin aamulla pirteänä, voimakkaana ja hyvinvoivana, eikä sataisi kovinkaan paljon!!!


3 kommenttia:

 1. Heippa laivalta! Oikein hurjasti tsemppiä sulle (ja mulle) huomiseen koitokseen! Toivotaan tosiaan, että huomenna olisi pirteä ja hyvä olo - ja urakasta selviäisi hengissä :) Mulla nyt aivan ähky olo, mulle ei selvästikään sovi tämä tankkaus :)

  Kuulemisiin urakoinnin jälkeen! Pidän peukkuja että näet sen Peltsinkin :D

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Polkeahan siinä saa ja taas on reidet mustelmilla, mutta ilo irti!

  t. Myllyojan polkija

  VastaaPoista
 3. Paljon voimaa ja sisua huomiseen kisaan!
  t. Marita

  VastaaPoista