Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kyllikit maailmalla: Latuja ja laatuviinejä

Tämä se on terveysvaikutteista lomaa parhaimmillaan: aamu alkaa luomuisella kaurapuurolla ja päättyy luomuiseen valkoviiniin! Tai jos ihan tarkkoja ollaan niin kahteen erilaiseen, ruuan kanssa kuivaa ja sohvannurkkaan puolimakeaa. Hernekeittoa nautiskeltiin lounaaksi, ja sekin oli pahus vie luomua. Suoraan ekologisesta peltipurkista!
                                                                           
Totuuden nimissä on kerrottava, että kaurapuuron ja valkoviinin väliin mahtui aika puuhakas päivä. Luomu-Kyllikit lipsuvine suksineen viihtyivät laduilla melkein 10 kilometrin verran, ja samalla automatkan jumiuttama lihaksisto saatiin näin heräteltyä lempeästi eloon. (Aamulla sitten nivuset huusivatkin hoosiannaa...) Myös hyperaktiiviset lapset ja edellisen yön univelka tuntuivat ladulla menneen talven lumilta. Tuntureiden huiput kultaava aurinko kirkasti mieltä ja loppulenkistä punaiseksi muuttunut Kellostapuli antoi omaa väriterapiaansa. Saunan lämpö ja savulohi-illallinen kruunasivat päivän. Ai niin ja sipsit! Tähän voisi melkein tottua!Totuuden nimissä on myös kerrottava, että pikkupöllöt olivat päivän aikana piilottaneet Hanna-tädin korvatulpat television taakse, joten yöunet jäivät hiukan heikoiksi yöllisten huhuilujen tähden. Lasten äiti onneksi jakoi tädin tuskan.

Tänään samaisten pikkupöllöjen jäljiltä etsittiin äidin pipoa (kylmälaukussa)sekä papan puffia (petauspatjan alla). Mukavia jekkupusseja nuo lapset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti