Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Halkomäki: Saunanraikas


 KUKKIALLA!
 
 Tänään piiiitkästä aikaa mökkeilemässä! Ensimmäistä kertaa tänä kesänä siitä pystyi nauttimaan, ja voi pojat miten olikin i-ha-naa!!! Pilvettömän kirkas taivas, syksyn pehmeä lämpö, peilityyni järvi ja suorastaan pysähtynyt aika. Kesä ja syksy heittivät ylävitosen!
 
Juotiin päiväkahvit vanhusväestön kanssa, ihasteltiin kesäkeittiön uutta tiskipöytää ja punottiin juonia ensi kesää varten. Meidän pikkupampula pääsi ensimmäistä kertaa mökille. Pitäähän sitä nyt saada jo kolmen viikon iässä  nuuhkia palavan koivupuun tuoksua saunan pesässä ja kuunnella Kukkian laineiden liplatusta. Hyvin viihtyi, söi ja nukkui. Tästä se lähtee pienen ihmisen mökkielämä, isoveljensä onkin jo vanha tekijä, kantaa puita ja suhaa ympäri tonttia kovaa vauhtia.
 


Illansuussa pääsin yksin saunomaan, ihan luksusta! Kunnon löylyt  ja mustikkashamppoota hiuksiin, ei siinä muuta tarvittu. Saunan jälkeen hyvää ruokaa ja tilkka valkkaria. Tää oli jo valmista kauraa petiin kun kello löi kahdeksan. Turnauskestävyydessä vähän toivomisen varaa...niin olihan sitä kesää vielä jäljellä, vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti