Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

tiistai 21. elokuuta 2012

Seikkailu Lapissa


Niin se vaan veri vetää pohjoiseen joka vuosi. Tämä on nyt viides viikko täällä meidän Ylläksen lomaosakkeessa, joka saatiin käyttöön vajaa vuosi sitten.
Jotenkin tuntuu, että tämä lomailumuoto sopii meidän perheelle: kaikki saa tehdä omia juttuja ja silti tehdään paljon yhdessäkin. Lasten mielestä jo pelkästään automatka tänne Lappiin on parhautta, kun pääsee huoltoasemille :)

Lisää seikkailuista syksyisessa Lapissa voi lukea täällä

ps. kylmän ja sateisen kesän jälkeen voisin kyllä ihan hyvin lähteä lomalle johonkin lämpöiseenkin. Onneks täällä Äkäslompolossa oli sunnuntaina terassikelit, niin saatoi juoda kotiterassilla (piccolo)pullon Fresitaa ja kuvitella olevansa jossain muualla...

2 kommenttia:

  1. Ihan samaa mieltä, voisi hyvin olla mukavaa pakata perhe johonkin lämpimään paikkaan ja valohoitoon talvella... kesällä kaivattiin aurinkoa niin paljon enemmän kuin saatiin..
    Tulisipa edes kuiva ja kaunis syksy :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ei tekis yhtään tiukkaa ottaa äkkilähtöä etelään, jos olis rahaa ja lomaa... Onneksi nämä syyssäät vähän kompensoi. Eilen pidettiin jumppamaratonia paikallisella urheilukentällä, +23 lämmintä ja 4 tuntia hikiliikuntaa. Toimi!

    VastaaPoista