Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

tiistai 22. tammikuuta 2013

Puntari: Keinosen nimipäivä...

Eilen oli kyllä sellainen Keinosen Pertin nimipäivä, ettei mitään rajaa. Jos joku kysyisi, eläisinkö eilisen uudelleen vai ajaisinko esim. Tahkolla 120km Jopolla, valitsisin ilman muuta Tahkon. Sellainen on kuitenkin ihan lasten leikkiä äitinä olemiseen verrattuna!

Sen enempää päivän tapahtumiin menemättä voin kertoa, että jälkikasvu osasi kyllä rassata oikein kunnolla. Ja heti aamusta lähtien. Loppujen lopuksi illalla yhdeksältä linnottauduin makuuhuoneeseen ja ilmoitin lapsille, että voivat mun puolesta vaikka pistää koko kämpän säpäleiksi. Rauhoittuivat.

Päivän aikana piti ottaa kriisipuhelu Aitooseen ja vielä illalla vaihtaa pari tekstiviestiä, niinkin syvällisellä messageosastolla kuin paskapaskapaska mutta kyllä kuulkaas helpotti.

Tänään onneks sitten aurinko paistoi ihan kirjaimellisestikin. Pudotin lapset kerhoon, pakotin itteni ladulle ja sivakoin tuolla kaikki sisäiset sappinesteet pihalle (noin niinku vertauskuvallisesti). Johan tuli parempi fiilis.ps. Tuollaisia kriisipäiviä varten pitäisi kotona olla joku suklaajemma olemassa. Luulen, että tilanne olis osittain korjaantunut kevyellä sokerihumalalla, kun kunnon känniäkään ei voinut ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti