Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Halkomäki: Hei hei, mikä...

...mahtaa olla IN?


Jos et oikein tiedä että mitä sitä elämällään tekisi, niin kannattaa tsekkailla plokeista kuumimpia, cooleimpia ja trendikkäimpiä ajanviettotapoja. Sitten tiedät mikä on IN ja on niin paljon helpompi hengittää. Nopea katsaus tuotti seuraavanlaisen pikaraportin:

Ruokaplokeissa tyhjennellään pakastinta viime kauden marjoista ja sienistä ja väännetään niistä kaikkea älyhyvää. Pää työnnetään raparperipuskaan eikä oteta pois ennenkuin  piirakat on leivottu, kiisselit keitetty ja raparperisima käymässä. Tosiruokahifistelijät keräävät nyt luonnon yrttejä lautaselle. Haluatko sinäkin viettää oksaalihaponhuuruisia hetkiä kiisselikulhon äärellä vai tyhjennätkö mieluummin pakastimesta sen viimeisenkin pizzalaatikon?

Muotiplokeissa viedään kevätvaatteita muotiplokkaajien yhteiskirppiksille koska ne on jo niin lääst siisön. Esitellään uusia ihania kesävaatteita ja mistä ne on ostettu ja paljonko maksoi. Verkkokaupoissa visa huutaa. Jos sinäkin kaivelet kaapeistasi niitä jo kohta kymmenen vuotta käytössä olleita kesähousujasi, ole huoleti; muutama vuosi eteenpäin ja ne ovat taas kuuminta hottia. Kaksituhattaluku tekee kohta kampäkin!

Sisustusplokit esittelevät valoisia ja raikkaita kesäkoteja joissa uusimmat rivieramaisonit ja  lexingtongantit säteilevät kilpaa uusien terassikalusteiden kanssa. Maljakossa pitää olla kieloja tai syreeniä. Elämä siirtyy sisältä lasitetuille parvekkeille joissa tänään on varmasti ollut ainakin 60 astetta lämpöä... ja terasseille uusien sisustustyynyjen syleilyyn. Jos et omista terassia tai edes tuuletusparveketta, olet auttamattomasti tosiOUT! Ainahan voit kyllä paikata tilannetta ja lähteä jollekin lähibaarin terassille, otat vaan sieltä omalta sohvaltasi jonkun Vallilan sohvatyynyn kainaloon. Helppoa, ja säästyi nekin kestopuurahat!

Puutarhaplokit möyrivät vielä kasvimailla kyntämisen, kylvön ja kastelun merkeissä, puutarhoissa kukkaloisto on alkumetreillään ja uusi olkihattu&sinkkinenkastelukannu&kevyetpellavavaatteet ovat hittijuttu. Mikäli kuulut niihin puutarhailijoihin, jotka kuokkivat maata vanhoissa rytkyissä ja rikkinäisissä kumppareissa, älä masennu. Mietihän mikä tulee niiden tomaattien kilohinnaksi joiden hoitamiseen on pitänyt ostaa viidensadan euron vaatekerta?

Lifestyleplokit sitten sekoittavat kivasti kaikkia näitä hittijuttuja ajatuksella kerää koko sarja ja täydellinen elämä. Meillä täällä Maitolaiturilla on ihan omat laiffit ja stailit just nyt. Päivän kuumin juttu oli ruohonleikkuriremontti. Seuraavaksi ehkä raporttia siitä, kuinka kepposasti se lähteekään käyntiin ja viekin niin tasasesti. Ehkä. Voisin myös testata, onnistuuko kotipihaan ajaa sellaista veikeää ruudukkokuviointia kuin jalkapallostadioneiden nurtseihin on saatu aikaan! Mä olen aina niitä niin ihaillut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti