Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Puntari: Puutarhan trendsetter

Kai tekin olitte eilen ulkona? Ja kuopsutitte pihaa, jos sellainen on? Niin minäkin. 

Totesin taas olevani todellinen puutarhojen trendsetter näissä uusissa vetimissäni. Uusissa sikäli, että 1996 hankitun uskollisesti palvelleen Umbron tuulipuvun tilalla on nyt huomattavasti tuoreempi versio, 2000 vuonna ostettu palokunnan tuulipuku. Remontti- ja puutarhauskottavuutta asulle on saatu jo muutaman multa- ja maalitahran muodossa. 

Todellista jetsettiä tämä bloggarin elämä! (Tukkakin noin muodikkaasti ja silleen!)
3 kommenttia:

 1. Kyllä mä niin kuitenkin peukutan sille -96 Umbrolle. Tai siis sen muistolle. Siinä oli puutarhavetimet parhaasta päästä. Mä kasasin tänään kuusen oksia tuolla kaatosateessa yltä päältä pihkaisena rönttörytkyissä ja mietin, miten nämä tosibloggaajat muka tekee näitä pihahommia pillifarkuissa ja puhtaan valkoisissa piukeissa trikoopaidoissa. Siinä vaiheessa jos Maitolaiturille ilmestyy sellaista matskua niin on ehkä aika lopettaa nää hommat? ;)

  H

  VastaaPoista
 2. Maitolaiturin mimmit: mulla on pihahommissa pitkähihainen mainos t-paita ja ikivanhat collarit! Olen niin hehkeä, että hirvittää. Kun ilma lämpenee, lataan kehiin 12v vanhat Halti shortsit ja treenitopin. Lapset jostain syystä soittaa aina, ennen kuin tuovat kavereita " äiti, vaihatko vaatteet pliis!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla että joku muukin :D Yleensähän se menee sit juuri niin, että kun pihalla riehuu noissa tamineissa niin juuri silloin tulee jotain yllärivieraita... ;)

   H

   Poista