Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Puntari: Kuulumisia Lapista

Viikko on vierähtänyt Lapin lumista nauttien. Ja sitä luntahan nimittäin riittää! Takamaastoissa on aivan hulvaton meno, kun akka solahtaa nivusiaan myöten hankeen heti kun polulta poikkeaa.

Hiihtolomaviikko on sujunut suhteellisen rauhallisesti ja leppoisasti. Molemmat tytöt ovat olleet kipeinä, joten laduille ei olla koko perheen voimin päästy. Karmea yskä alkaa heti, kun vähänkin hengästyy.
Äkäslompolon Sportshopista ostettu Burton Throwback-lauta on sen sijaan tarjonnut pikkukivaa tässä kotihoodeilla. Valtavien lumikasojen päältä on laskettu upottavaan puuterilumeen, milloin pystyssä pysyen, milloin lumihankeen daivaten. Hauskaa on ollut sekä lapsilla että aikuisilla.

Keskiviikkona lähdettiin Kuertunturille päiväretkelle. Sakke oli telluilla, meillä muilla oli Burton ja pulkka. Repussa oli kinkkujuustovoikkarit ja suklaata eväänä, termarista hulautettiin lämpimät kaakaot kuksaan aina tauolla.
Tykkymetsän kauneus ja hiljaisuus mykisti jälleen kerran. Satumaisen kaunista ja varmasti yksi perheemme onnistuneimmista retkistä. Happirikkaan päivän jälkeen oli ihana viettää tortillailtaa mökillä. Elämän pieniä luksushetkiä.2 kommenttia:

  1. Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa, totean minä, joka jäin eilen talvilomalle:)
    Tarkoitus on jatkaa keittiöremppaa tiistaihin saakka. Sitten starttaamme Turkuun esikoisen uutta asuntoa katsomaan kera varustekuorman. Luvassa on Caribiaa, Ikeaa, Zaraa=etelän ihmeitä, joita ei Oulusta löydä. Ou jes!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lomaa teille! Ihminen kaipaa sopivassa suhteessa kaupungin kotkotuksia ja metsien rauhaa :-) mulle tää Äkäslompolo on jo city kun on kävelymatka kauppaan, Alkoon ja sisustusliikkeeseen ;-)

    VastaaPoista