Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

tiistai 4. lokakuuta 2011

Puntari: Tunnustuksia

Maitolaiturin Kyllikit ovat saaneet viime aikoina kivoja tunnustuksia, joita täällä blogimaailmassa voidaan jaella. Tunnustuksissa on yleensä tarkoituksena, että blogin pitäjä vastaa muutamaan kysymykseen. Koska tunnustukset ja niiden kysymykset ovat kiertäneet niin monessa blogissa, niin otin vapauden omiin käsiini ja päätin kertoa ihan omasta päästäni muutaman sellaisen asian itsestäni, joita ette ehkä tienneet.

Here we go!

1. Seksikkäin näky tässä maailmassa on savusukeltamasta tuleva (nuorehko) palomies. Hikinen, nokinen, savulta tuoksuva. Paineilmalaitteet, sorkkarauta, palonaru ja letku tottelevat tämän miehen käsissä kiltisti ja nöyrästi. Hän on ehkä pelastanut juuri viisihenkisen lapsiperheen tai ainakin harjoitellut sitä. (Koska tosielämässä aika monet palomiehet ovat todellisia letkutelineitä, joudun tämän fantasian yhteydessä sulkemaan mielestäni tosiasiat ja keskittymään vain pelkästään mielikuviin...)

2. Join ensimmäisen kännini yhdeksännellä luokalla Aitoossa Honkalan discossa. Puoli pulloa Giniä lantrattuna coca colalla. En suosittele. Gin Tonic on silti lempidrinkkini.

3. Rakastan autoja ja kärsin säännöllisin väliajoin autokuumeesta. Välttelen autokauppoja, sillä taloudellinen tilanteeni ei salli vanhasta Polosta luopumista. Haaveilin pitkään Audi A3:sta.

4. Parhaat ystäväni ovat säilyneet parhaina ystävinäni lapsuudestani asti.

5. Rakastuin aviomieheeni ensimmäisellä silmäyksellä jo vuonna 1998, mutta rakkautemme pääsi kunnolla roihuamaan vasta vuonna 2001. Hyvää kannatti odottaa, vaikka vuodet sinkkutyttönä olivatkin pitkiä ja synkkiä.

6. Omistan aseenkantoluvan isäni metsästysaseisiin.

7. Minulla on sivupersoona, jonka siskoni Hanna ystävällisesti keksi kun olimme lapsia. Sivupersoonani nimi on Teräs-Tellu. Hän kuoriutuu esiin, kun havaitsee ihmisiä hädän keskellä.

8. Osaan päästää kurkustani erikoisia törähtäviä ääniä, jotka ilmestyvät kun nauran hervottomasti. Torviäänet aiheuttavat sen, että myös seuralaiseni alkavat nauraa hervottomasti.

9. Haluaisin olla yhtä optimistinen, kuin Rane Vekkilä elokuvassa Siivoton juttu.

10. Olen inhonnut sekä urheilua että lapsia. Nyt molemmat tuottavat suurinta iloa elämääni.

3 kommenttia:

 1. Noita torviääniä ei ollakaan kuultu aikoihin... :D
  Ja mihin unohtui SISKO kohdasta kymmenen????????

  H

  VastaaPoista
 2. Niin joo, oonhan mä inhonnut suakin...;)
  Ainakin silloin, kun en saanut voittaa 1986 Miss Suomi -kisoja vaan kruunu meni sulle!
  Tike

  VastaaPoista