Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Puntari: Lämmittelyasu

Joskus kirppareita kiertäessä törmää todellisiin aarteisiin. Olen todennut, että yleensä aarteisiin törmää joku muu kuin minä. Hannan lisäksi Sakarilla on uskomaton löytövainu kirppiksillä.
Maanantaina kävimme viimeiset jouluostokset tekemässä ja poikkesimme Pirkan Kirppiksellä Kangasalla. S bongasi mulle Tupperin voileipäkakkukuvun ja yhden toisenkin purkin, Mairelle paidan pukinkonttiin ja todellisena helmenä itselleen uuden urheiluasun.

Täydellinen, käyttämätön 80-luvun Mauri Jormakka -asu (takki+housut) roikkui tangossa ja odotti löytäjäänsä! Laput kiinni ja kaikkea. Kaiken kruunasi rinnassa oleva "kuntoilu on lääke" -plakaati ja isänmaallinen, suoranaista maajoukkuehenkeä huokuva väri!
Tuo päällä kun S ottaa alkuhikeä (puvun materiaalista päätellen se tulee onnistumaan helposti) ensi kauden pyöräkisoissa, niin vastustajat tukehtuvat kateuteensa jo ennen starttipyssyn pamahdusta. Ja mikä söpöintä, mulla on oma vaaleansinininen Mauri Jormakkani (äidin vanha) tuolla komerossa. Joten me ollaan takuu varmasti ens kesänä varikkopilttuiden ihanin aviopari, kun yhdessä nuo asut päällä liikehdimme.

ps. Tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata, että pari päivistystä sitten olleessa "perhe suksilla" -kuvassa isäpappa hiihtelee omassa Mauri Jormakassaan!

3 kommenttia:

 1. Ihana maurijormakka!! Ehtaa kasaria.. :D :D

  VastaaPoista
 2. Legendaarista settiä, mahtava löytö! :D Mulla on kanssa se oma Jormakka vielä tallella, eli meillä on koossa tiimiasut!!!

  H

  VastaaPoista
 3. Mikä mahtava löytö! :D Itselläkin muutamat Mauri Jormakat roikkuu edelleen vaatekaapissa. Eihän niistä vaan voi luopua! :)

  VastaaPoista