Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kyllikki maailmalla: Ei Ymmärrä Ei...

Olikohan se torstaita kun oltiin Tiinan kanssa ladulla. Tiina kertoi, että Sakke oli omalla hiihtolenkillään nähnyt ladun vieressä suuren valkoisen koiran. KUOLLEENA! Olivat jonkun koiranulkoiluttajan kanssa sitä siinä ihmetelleet ja todenneet sen todellakin hengettömäksi. Tiinan kanssa siinä sitten kerallamme myös ihmeteltiin, että mikä on koiralle tullut, joku sairaskohtausko? Mietittiin että kuinkahan sen omistaja löytää sen jos se on vaikka karkureissullaan kuollut. No, uusin Ylläksen paikallislehti KUUKKELI valotti nyt karmeaa tapausta:Kyseinen URHO -koira  rodultaan Owczarek Podhalanski oli karannut Ylläskaltion viereiseltä mökiltä aamuyöllä 6.3. ja se löytyi vielä samana aamuna Nililahden rannan ladun vierestä. Vieressä oli moottorilkelkan U-käännöksen jäljet. Ruumiinavauksessa koirasta löytyi selvät merkit myrkytyksestä sekä takajaloista selittämättömät hiertymähaavat. Löydettäessä suusta ja raajoista valui verta, mutta löytöpaikalle ei johtanut minkäänlaisia verijälkiä. Koira oli perusterve ja kiltti. Omistaja kaipaa havaintoja, sillä ilmiselvästi kysymyksessä on rikos.

En voi ymmärtää. En mitenkään. Miten TÄÄLLÄ joku voi tehdä tuollaista, tai ylipäätään, kukaan missään?!? Hirveää, törkeää ja anteeksiantamatonta!!! Meidän ajokoira Riku meinasi aikanaan kuolla rotanmyrkkyyn, kun oli sitä saanut karkureissullaan varmaan jonkun avotunkion antimista. Sellaisia tunkioita/komposteja on edelleenkin maaseudulla, mutta onneksi koirat pidetään hyvin kiinni. Nippanappa ehdittiin lääkäriin ajoissa, mutta karmeaa se oli ja toipuminen kesti kauan. Sitä kohtaloa ei toivoisi kenellekään koirankuonolaiselle!

Samana päivänä oli lehdissä uutisointia vanhemmista, jotka saivat tuomiot lastensa pahoinpitelystä. Televisiossa raportoitiin lasten pahoinpitelyn yleisyydestä. Samoin lehdessä oli otsikot siitä, miten jotkut Suomen eturivin muusikot olivat käyttäneet jotain 15-vuotiasta tyttöä seksuaalisesti hyväkseen. Hemmetti että mulla keitti sinä iltana hiihtoladulla! Pisti niin vihaksi että ihan kihisin, onneksi ei ketään tullut vastaan niin myöhään! Siinä sinkoili perkeleet jänkällä, ja lujaa! Kuinkahan paljon kusta pitää ihmisellä olla päässään että se tekee jotain tuollaisia tekoja eläimelle, lapselle, nuorelle, tai nyt kenelle vaan elolliselle olennolle??? Koira on kuollut, sille ei enää voida mitään, toivottavasti tekijä saadaan kiinni! Mutta miten käy niille lapsille ja nuorille, jotka elävät koko elämänsä noiden asioiden kanssa? Ja kuinka paljon niitä onkaan! Niidenkin muusikoiden nimet pitäisi ehdottomasti julkistaa isoin otsikoin eikä hyssytellä salassa. Ja rangaistukset tuollaisista teoista todella ankariksi! Tuntuu että noita julkisuuden henkilöitä, radiojuontajia, musiikkialan ihmisiä, opettajia ym. on napsahdellut alaikäisiin sekaantumisesta vähän väliä. Ihan normaalit ja mukavan oloiset ihmiset paljastuvatkin perversseiksi sekopäiksi ja pullantuoksuinen kotiäiti voi mätkiä lapsiaan ja olla kuin mikäkin anneliauer. Pelottavaa!!! Puistattavaa!!! YÄK!!!

Mutta tämä tästä. Taas nousee verenpaineet joten lienee syytä pistää kone kiinni. 
Sairas maailma.

2 kommenttia:

  1. Vihaksi pistää! Jotenkin ei yhtään harmittaisi, jos joku tarjoaisi koiran tappajalle kelkka-ajelun. Naruun sidottuna.

    VastaaPoista
  2. Joo, ja vaikka vähän rotanmyrkkykaakaoo ajelun päätteeksi, jos on tullut vähän vilu...

    H

    VastaaPoista