Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Halkomäki : Mitä jäi käteen?


Lomat on lusittu ja viikko vietetty taas jo täällä kotimaisemissa. Plokin päivitys on ollut jäissä teknisten ongelmien vuoksi, joten nyt tulee tapetille viisi päivää vanhaa tekstiä, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan? 
Tämäntalvinen hiihtoloma oli tapahtumien suhteen paljon kesympi kuin vuosi sitten, mutta erinomaisen hyvä ja kiva loma silti. Tässä seuraavaksi pari mainitsemisen arvoista asiaa, jotka ovat saldona ihanalta reissulta. Ikinä sitä ei tiedä mitä milloinkin reissuilta käteen jää...ja ehkä hyvä niin!Kevyt. Näppärä. Täyteläinen. Ahnas. Samettinen. Tuoksussa puuta, muovia ja terästä. Toimii parhaiten takatalven tuiskupäivinä ja keväisillä aurinkohangilla. Suosittelen lämpimästi kaikille teille.
 Neljä tähteä ja lisämaininta LÖYTÖ.

Masi Nova. Lumilapioiden aatelia!


....................................................................................Nautinto. Neljä tähteä. LUOMU


Hyvä, hyvempi vai hyvin? Menee kyllä jo nautinnon puolelle....ei kaipaa sen kummempaa analyysiä!Tässä siis materialistinen katsaus loman antiin. Lomalla tuli kerättyä myös aimo annos mielenrauhaa, tyyneyttä, aurinkoa, hiljaisuutta sekä yltiöpäistä keveyttä, johon ei ihminen kotona pyykkivuoriensa äärellä millään pysty. Tuliaisiksi pakattiin myös rutkasti kainalonuhjausta, halia, rapsutusta, jokellusta, kikatusta ja yhdessäoloa. Lauantai menikin kotona vielä ihan lomafiiliksissä, sunnuntaina iski lomaväsymys ja maanantaina ketutus kaikkien tekemättömien asioiden äärellä. Tänään meillä meneekin jo ihan hyvin...

Uutta lomaa odotellessa!


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Mutta mitä tapahtui viime vuonna Ylläksellä, kun kysymyksessä oli hiukan toisenlainen Kyllikkiloma? 
Käy kurkkaamassa!

Latuja ja laatuviinejä
Pallas, parasta Lapissa
Hiihtäjiä ja wannabehiihtäjiä
Päivän valitut palat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti