Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Puntari: Kisaraportti


Kotikisat onnellisesti ohi ja kaikki kuskit hengissä maalissa!!!
Kello kymmeneltä kisapaikalle alkoi valua kansaa ja kalustoa säädettiin kuin viimeistä päivää. Sitten lähdettiin tutustumaan porukalla reittiin, jonka Sakke oli asiantuntevasti merkannut kuitunauhalla ja Ifolorin valokuvakotelosta askartelemillaan pahvinuolilla. Reitillä pysymistä helpotti tietysti vähän se, että olemassa oli valmiit urat, joita seurata, eikä umpihangessa tarvinnut kenenkään suunnistaa.
Lämmittely/tutustumisajon jälkeen aloitettiin itse kisa. Seitsemän huippukuntoista ajajaa lähetettiin maastoon minuutin välein. Lasten sarjassa oli myös seitsemän osallistujaa ja muksut ruovittelivat omat kiekkansa tässä meidän pihassa.
Metsässä syntyi mielenkiintoista kuhinaa ja fiilis oli korkealla. Kahden kierroksen kilpailusta muodostui lopulta huikea jännitysnäytelmä.
Palkintojenjaossa jännitys muuttui helpotukseksi, eikä kenenkään tarvinnut itkeä, 
sillä kaikki osallistuneet palkittiin. 
Muikein hymy oli päivän päätteeksi Team Halkomäellä, jota onni potkaisi viinipulloarvonnassa.
Kiitos osallistuneille ja toimitsijoille. Ensi vuonna uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Pahus, nyt kyllä harmittaa! Olisinpa päässyt mukaan sutimaan hybridi-pyörän kesärenkailla, siinä olisi ollut hauskaa lapsillakin.

    t. Myllyojan hybridipolkija

    VastaaPoista
  2. Kyllä mekin sua odotettiin! Sä olisit kuitenkin ollut porukan ainoa, jolla on entuudestaan palkintopallisija jonkinlaisesta pyöräkilpailusta.

    VastaaPoista