Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kyllikit maailmalla: Kaukkalan ympäri mars mars!


Maitolaiturin juottopisteellä huolto pelasi!
Viikonloppu kului Kyllikkien osalta suuren urheilujuhlan huumassa. Oli kisapäivää kisapäivän perään. Lauantaina suuntasimme saparot ja vankkurit kohti Aitoon kaukaisinta asuinkeskittymää eli Kaukkalaa, ja siellä jo toistamiseen järjestettävää Kaukkalan ympäri -juoksua. Kisakuntoa ei tänä vuonna saatu hiottua sille mallille että olisimme päässeet hätyyttelemään kärkisioja, ja niinpä päätimme ottaa apupyörät käyttöön ja valjastaa vankkurit matkaan Pikku-Kiiskin ja Saiman kera. Matkaseuraksi saimme paikalliset naisvahvistukset Marin ja Marikan sekä vaunumatkustajaksi Kiiskin painikaverin Jonnen.

Marjo Matikainen ja Anne Sällylä!

Sää oli tänä vuonna huomattavasti koleampi kuin viime kerralla, ja niinpä verryttelasujen punteista pilkottivat ehdat pitkät kalsarit ja pipot&pannat lämmittivät kuuppaa. Sään lisäksi myös numerolaput olivat tänä vuonna toisin, Tiinalla ykkönen, Hannalla kakkonen. Ei tullut riitaa! Hirveän tasapuoliset järjestäjät! 
Pilvinen sää väistyi kuitenkin kaikkien iloksi auringon tieltä vain muutama minuutti ennen starttia ja matkaan päästiin kepeissä fiiliksissä. Taival eteni hyvästä sykkeestä huolimatta huomattavasti hitaammin kuin viime vuonna. Hiki tuli hetkessä ja maitolaiturin näyttääkö tutulta? juottopisteelle saavuimme aivan todella kuivin suin. Kyllä maistui mehu hyvälle ja tarjoilu pelasi ensiluokkaisesti! Siitä oli hyvä jatkaa ja puristaa loppu lenkki pulkkaan hyvillä sykkeillä. Teryleenit hengittivät niukasti ja vaatetus liimaantui nasevasti niskaan kiinni, paino putosi lenkin aikana varmaan kaksi kiloa! Tosiurheilijameininkiä!!! Maalissa oltiin viimeisinä, mutta ei todellakaan vähäisimpinä. Mitalit saatiin kaulaan maaliviivalla ja siitä suoraan seuraamaan palkintojen jakoa joka oli jo hyvässä vauhdissa. Kaukkalassa oli jälleen panostettu tapahtuman muonituspuoleen ja nopsaan siirryimmekin makkaroiden ja sillivoileipien maailmaan laavun hämärään. Munkkikahvit oli jälkkäriksi ja muutama kinkkuvoileipä lähti kotiinviemisiksikin, niin hyviä olivat!

Pikku-Kiiskikin nautti kisatunnelmasta!
Kilometrejä kertyi päivän aikana siirtymineen varmaan sellaiset kahdeksan kappaletta. Syke hyppi mukavissa lukemissa. Urheilu maittoi ja kotiasiatkin olivat kunnossa. Ensi vuonna taas uudestaan, mutta rinnat kaarella ja voitto mielessä!


Viime vuoden kisaraporttia voit kurkata tästä!

4 kommenttia:

 1. Hienoa, kun pääsitte mukaan, panssarivaunuarmada hätkähdytti Kaukkalan raitilla. Ja retroasut olivat aivan mahtavia!

  t. Myllyojan retromies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän me nyt tällaista suurtapahtumaa väliin jätettäisi! Tapahtuma oli taas mainio ja munasillivoileivät maistuvia :)

   Poista
 2. Maailmalla=Kaukkalassa. Aikamoisia globetrottereita nämä Kyllikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Kaukkalaanhan vaaditaan viisumi, ei sinne muuten pääse!

   Poista