Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Puntari: Kesä- vai syysmökki?

Tänään saan kaksi ihanaa naista saunomaan näihin maisemiin.
Meidän mökkirannassa on ehditty olemaan tänä kesänä aika vähän. Liian vähän. Toukokuu ja kesäkuun alku oltiin vielä ulkomailla. Juhannuksena saatiin olla mökillä, sen jälkeen aika on mennyt kaiken maailman maastopyöräkisoissa ja kirkastusjuhlilla niin, ettei olla edes iltasaunaan ehditty. Onneksi mökki on useamman sukupolven käytössä, joten kyllä sinne aina joku tiensä löytää silloin, kun me itse ei ehditä.

Tämä on eka "saunailta" jonka järjestän remontoidussa mökissä. En aio ottaa paineita, sillä vieraatkin ovat rentoja. Vähän salaattia ja kanaa pöytään, viileää kesäjuomaa lasiin ja nokka kohti ilta-aurinkoa. Eiköhän akkojen puhelias luonne huolehdi lopusta illan ohjelmasta. Edellisen kerran saunottiin Kirkastus-maanantaina Hannalla, ja sen tunnin saunasession aikana ei kovin montaa hiljaista hetkeä päässyt syntymään...

Kesä on ollut tähän asti sellaista haipakkaa, että nyt tuntuisi ihan kivalta vähän rauhoittuakin. Kalenterin puolesta se näyttää vähän huonolta, on nimittäin tullut sovittua kaikkia menoja joka viikolle. Onneksi menot ovat kivoja, ei stressaavia. Jopa juttukeikoista, joita heitän paikallislehteen, nautin! Sex, drugs and journalism, kuten eräs toimittajakollega mun kesän kiteytti :)

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että meidän kesämökki tulee olemaan enemmän syysmökki. Kun työt alkaa ja elämä "rauhoittuu", niin ehditään varmaan siellä taas paremmin olemaan viikonloppuja. Ja elo-syyskuun lämpimät päivät ja kuulaat illat on kyllä pelkkää nannaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti