Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Puntari: Kesän parhaat (värisuora)


Sain äitienpäivälahjaksi Nizzassa ihanan lahjapakkauksen L´occitanen tuotteita. Hajuvesi, vartalovoide ja suihkusaippua samassa setissä. Mun oli helppo tykätä siitä, sillä valitsin tuoksun itse...Itse asiassa hurmaannuin kaikista uuden tuoteperheen tuoksuista, mutta tämä Vihreä tee oli kuitenkin ehdottomasti raikkain vaihtoehto. Sellainen miss Kesäheinä -fiilis siinä. Suihkusaippualla kun pesee itsensä, niin tuoksuu ihan sellaiselle kesäniityllä alasti piehtaroineelle.
L´occitanen myymälä taitaa löytyä Suomessa ainoastaan Helsingistä, mutta niillä on verkkokauppa ja toimittavat vieläpä yli satkun tilaukset ilman toimituskuluja. Koska kyseisen putiikin valikoimista on hullaantunut muutama muukin lähisukulainen, niin taitaa lähteä syksyllä kimppatilaus vetämään. Voin tuon vihreän teen lisäksi suositella myös pioni-tuoksua. Ja miesten suihkusaippuat siellä on kanssa todella hyviä, niiden tuoksu henkii maskuliinisuutta potenssiin kymmenen.


Synttärilahjaksi ystävältäni sain puolestaan tällaisen toisen kesäteemaisen tuotteen. Aivan loistavan meikkipussin! Kaunis, juuri sopivan kokoinen ja mikä parasta, made in Finland! Tuotteen takana on aitoolainen Scorpio, jonka painopuolella on aikanaan tullut itsekin huhkittua töissä kesä jos toinenkin (ja niitä kesiä muistelen lämmöllä, enkä pelkästään sen paitauunin päässä olleen kuumuuden vuoksi). Scorpio painaa kankaalle lähes mitä vaan. Aikanaan, kun itse olin siellä töissä, tehtaassa tehtiin pääasiassa t-paitojen painatuksia, mutta nykyään yritys valmistaa lippuja, mainostekstiilejä, tyynyjä, paitoja, kasseja...siis oikeastaan mitä vaan voi kankaalle painaa, niin Scorpio hoitaa! Firmalla on nettisivut osoitteessa http://www.printscorpio.fi/ ja siellä on verkkokauppakin, jos iskee akuutti tarve hankkia vaikka isännänviiri tankoon liehumaan.


Elämäni ekat Mariskoolit tuli hankittua tänä kesänä K-supermarketin keräyskampanjasta. Hanna keräsi leimoja ja kävi ostamassa mulle kirkkaan ja vihreän skoolin. Maikku sai synttärilahjaksi sinisen. Nyt onkin sitten kippoa, mihin laittaa karkkeja tarjolle. Suomalaista muotoilua on kyllä mukava kannattaa. Ja tarjouskin oli todella hyvä!


Eletään kesän parasta aikaa, jos multa kysytään. Kasvimaa (jonka äiti oli tehnyt kun me oltiin reissussa) puskee salaattia, sipulia, perunaa, hernettä, tilliä ja papuja. Kasvusäkeissä kasvaa kurkkua ja amppelitomaatit odottavat punastumista. Puutarhavadelmat notkuvat punaisina, ja villejä versioita voi poimia tontilta niin paljon kuin jaksaa ja ehtii. Herukat päätyvät pensaasta suoraan rahkan tai jätskin päälle, ja kohta pääsee mehumaijaakin pöhistämään. Hianoo on, ei voi muuta sanoa!

2 kommenttia:

  1. voi kun pääsis nuuhkiin livenä noita tuoksuja, hankala tilata( vaikka suositteletkin) itse ensin nuuhkimatta , mutta kuulostaa ihan älyttömän hyviltä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ei sanallisen kuvailun perusteella voi saada käsitystä. Mutta tosiaan todella kesäinen on tämä tuoksu ja kevyt. Mulla kun on taipumus saada migreeni raskaista tuoksuista, niin tämä ei kuulu yhtään sellaiseen sarjaan.

      Poista