Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

tiistai 4. helmikuuta 2014

Puntari: Mitä tää sitten tekee...

...kun tää ei päivitä blogia???

Elelee sellaista suhteellisen tavallista ja talvista arkea. Aamulla päiväkodin kautta töihin, töistä päiväkodin kautta kotiin. Harrastuksia, kotoilua, ulkoilua. Jossain välissä pitää ehtiä liikuttaa itseäänkin, nyt se on jäänyt vähän vähille. Täytyisi tsempata tulevan urheilukesän suhteen, mutta jostain syystä sellainen leppoisa liikkuminen on nyt kivaa. Lukuunottamatta sunnuntain kahvakuulatreenejä, joissa on sitä hauskempaa, mitä hikisempää on.

En mä tiedä. Arki rullaa varsin mallikkaasti. Aikuisilla ja lapsilla on mukavaa yhteistä tekemistä (no joo, siivoaminen ei ole kivaa eikä yhteistä tekemistä, vaan täysin mun vastuulla...) ja päivät ja viikot menevät vauhdilla. Päivitä siinä nyt sitten blogia kun et pysy itsesikään perässä.

Luisteltu ollaan paljon. Se on huisin hauskaa näin aikuisenakin. Mieleen tulvii muistoja Aitoon kaukalolta, missä vietettiin aikaa kylän muksujen kesken talvella tunteja ja taas tunteja.
Myös Längelmävesi jäätyi lopulta mukavaan luistelukuntoon. Upeat aurinkoiset pakkaspäivät houkuttelivat meidät myös luonnonjäille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti