Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kyllikit: Kirkastuslippujen ARVONTA

Hellurei!

Nyt alkaa olla taas se aika vuodesta, että sykekäyrät Sydän-Hämeessä alkavat tavoitella huippulukemia! On käsillä kesän kuumimmat, reippaimmat, sydämellisimmät ja aidoimmat festarit: Aitoon Kirkastusjuhlat.
Kyllikithän painavat juhlilla töitä kolmepäivääkolmeyötä-meiningillä hinkit tanassa, joten jonkinlainen tankkaus ja kuntopiikin hakeminen on jo käynnissä. Olethan sinäkin jo valmistautunut, sillä täältä tärähtää käyntiin arvonta juuri Sua Varten!

Blogiarvontaan saamamme liput eivät lähde tällä kertaa jakoon heppoisin perustein. Tehtävänäsi on tutustua Aitoon Kirkastusjuhlien mahtavaan ohjelmatarjontaan juhlien kotisivuilla  ja käyttää hieman mielikuvitusta. Jos saisit järjestää UNELMApäivän jollekin juhlien esiintyjistä, millainen se olisi ja kenet esiintyjistä valitsisit mukaasi? Palkitsemme parhaan stoorin erikseen, lisäksi arvomme kaksi lippupakettia.
Kommentoi ja kerro, ja olet mukana kisassa, jossa voit voittaa yhden päivän Kirkkari-lipun itsellesi ja kaverillesi. Julkistamme voittajat torstai-iltana 2.7.

JOS KOMMENTOINTI TÖKKII ETKÄ SAA KOMMENTTIASI JULKAISTUA TÄÄLLÄ, VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTIA kyllikit@luukku.com

26 kommenttia:

 1. No minähän ottaisin Samulin syksyllä päiväksi hirvijahtiin, siinä sitä olisi jännitystä koko päiväksi! Ulkona raittiissa ilmassa koko päivä, luonnossa, ja nuotipaikalla kuulisi meitin porukan hauskoja tarinoita ja se nuotiomakkara maistuu niin hyvältä puolilta päivin kun aamuhämärässä lähdetty! Illalliseksi voisin taikoa hirvipaistia ja laittaa saunan tulille. Ja Samuli vois laulaa lotkauttaa parit kipaleet ilman hämärään! =)

  VastaaPoista
 2. Minä ottasin Elan savusaunomaan ja sen jälkeen 70-luvulta peräisin olevan, museokilvillä varustetun Ladan kyydillä lähdettäis rinksalle! Voitais käydä mm. kanoja ja possuja hoitamassa ja ihaltais landemaisemissa Suomen suvee! Maalaiseloo parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 3. Minä lähtisin Samulin ja perheen kanssa patikoimaan hienoihin maisemiin. Päivän päätteeksi grillattaisiin makkaraa ja kuunneltaisiin Samulin lauluja nuotion äärellä.

  VastaaPoista
 4. En nyt tiedä, olisiko se "unelmapäivä", mutta hauskaa varmasti: veisin Paulan mun mummun "emäntäoppiin", kun nauratti niin pirusti Vain Elämää katsellessa, kuinka pihalla se oli leipomishommissa yms ja keskittyi taikinan syöntiin. Pystyin samaistumaan täysin!! Mummu on mulle vuosia lämpimästi suositellut Aitoon "emäntäkoulua", kun ei oikein suju. Ehkäpä se "naisten hommien" opettelu olisi mukavampaa Paulan kera! :D

  VastaaPoista
 5. Mä ottaisin Elan meille muutamaksi päiväksi poikien kanssa. Häneltä ne saisivat positiivista elämänasennetta ja sitä mahtavaa energiaa mitä hänellä on. Pojille se olisi hyvä roolimalli. Hän voisi laulaa meille Veskun lauluja omilla sovituksillaan, mitkä on aivan upeita. Meiltä hän saisi iloisia poikia seurakseen tekemään arkijuttuja yhdessä, sehän olis hänelle niinko lomaa😆

  VastaaPoista
 6. Sannin kanssa saunaan.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Ottaisin mukaani suuren suosikkini jo kolmenkymmenen vuoden takaa - Paula Koivuniemen. Tarjoaisin hänelle mahdollisuutta yöpyä Keltaisessa talossa kauniissa huoneissa. Yleensä hän haluaa kuitenkin yöpyä kotonaan, joten nauttisimme aamisista Keltaisessa talossa. Matka jatkuisi Niitty-Seppälän kesätorille hankkimaan eväitä Laipan vaellukselle. Samalla eläinrakasta Paulaa kiinnostaisi varmaan myös poiketa katsomaan kotieläintarhan eläimiä. Paula pitää kunnostaan hyvää huolta, joten vaellus sopii hyvin hänelle. Vaellus aloitettaisiin Pihtilammelta ja kierroksella ihailtaisiin Korppivuoren komeita maisemia. Hieman erilaisia kuin pohjanmaalla ja Helsingissä. Myöhempi lounas syötäisiin Pihtilammen laavulla. Matka jatkuisi Villa Hepolahteen, jossa ohjelmassa olisi melomista ja saunomista. Päivälliseksi nauttisimme Laitikkalan omasta tarjonnasta valmistettua ruokaa mm. juustoja, lihaa, mansikoita ja viiniä. "Lähellä on enemmän"

  VastaaPoista
 9. Helppo valinta olisi viedä Pertti Kurikan Nimipäivät vanhalla amerikanraudalla punk keikalle, mutta eipä mennä helpoimman kautta :)
  Suosikkini esiintyjistä on Kaarle Viikate ja Marko Haavisto, eli järjestäisin heille jotain unohtumatonta. En tiedä millainen toimita mieskaksikkoa kiinnostaisi. Ensimmäisenä tuli mieleen viedä miehet Pälkänevedelle kalastamaan ja illalla saunomaan,mutta taitaa olla liian tavanomaista.
  Yhden päivän aikana kerkiää vaikka minne, eli veisin miehet Lontooseen katsomaan jalkapalloa. Limusiinilla lentokentälle, Arsenalin matsiin, pubiin nauttimaan peri-brittiläistä ruokaa ja olutta ja aamun pikkutunneilla paluu yhtä tyylikkäästi. Luulempa, että tämä reissu jäisi mieleen.

  VastaaPoista
 10. Mä veisin Elan savusaunaan kun hänen hymynsä kirkastaa pimeämmänkin huoneen. Vehoniemen automuseossa voitaisiin käydä kahvilla, piknikillä Längelmäen rannalla ja hypätä tandem benjihypyn kirkkareilla. Sen jälkeen voitaisiin leikkiä Heinäluoma.

  VastaaPoista
 11. Valitsen ehdottomasti Paula Koivuniemen. Toisin Paulan meille saunomaan ulkosaunaan ja kutsuisin yllätysvieraiksi Paulan "nuoruuden ystäviä" tästä ihan läheltä. Eivät ole tainneet tavata toisiaan yli 40 vuoteen. "Marika"

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Kasmirin kanssa hiljaa mentäisiin jollalla hankoon sillivoileipiä syöden ja halpaa kuohuviiniä siemaillen. Aurinko laskisi hellästi mutta ilman kiirettä horisonttiin kun me unelmoitaisiin kirkkareiden meiningistä!

  VastaaPoista
 14. Päiväni Happoradion kanssa alkaisi Hitaasti Ateistin aamuhartaudella, jonka jälkeen seuraisi vähän Unelmia ja toimistohommia. Sitten me – Vakava nainen ja Monta miestä – olisimmekin jo Asemalla, koska suunnitelmiin ei sovi Kaupunki täynnä ihmisiä. Pohtija toteaisi, että meitä odottaa Loistava tulevaisuus, sillä vaikka Itä-Suomessa tuulee ja Ahmat tulevat, emme kuitenkaan päädy Pahoille teille. Muistoksi tästä kaikesta jäisi vähintään Kaksi tarinaa. Nimim. "Ottaisitko silti minut"

  VastaaPoista
 15. Kaksi tummat silmät ja ruskean tukan omaavaa, kaksi aikuista naista eli minä ja Paula viettäisimme päivän yhdessä Elan kanssa, koska mikä boogi! Kuuntelisimme Tomppaa ja yö kuulisi. Sata kesää, tuhat yötä ja kukaan ei pelkää Paulaa.

  VastaaPoista
 16. Jos unelmapäivä pitäis viettää niin Sannin veisin mukanani vaikka powerparkkiin ja sitten mökille ottamaan aurinkoa, potkimaan palloa tai vaikka saunomaan, sellanen ilta että kuunneltas porukalla kavereiden kanssa musiikkia hiljasella ja katteltas auringonlaskua rauhassa, vähän grillailtas ja voishan siinä muutaman ottaa ! :)

  VastaaPoista
 17. Mä haluaisin Samulin kanssa nuotiolle ja hevosajelulle.

  VastaaPoista
 18. Viettäisin ehdottomasti päivän Apulannan poikien kanssa. Sen verran energiseltä ja hassunhauskalta porukalta vaikuttavat, että veisin Apiksen pojat touhuamaan päiväksi Puuhamaahan :D. Illalla energinen meininki jatkuisi esim. värikuulasodan merkeissä jossakin erämaa- tyyppisessä metsässä, jonka jälkeen rauhoituttaisiin notskilla hyvän ruuan parissa. "springeri"

  VastaaPoista
 19. Elastinen omaa niin huikean elämänasenteen ja positiivisuuden, joten uskon, että hän osaa nauttia päivästä kuin päivästä! Tämän vuoksi uskallankin suunnitella hänelle päivän paahtavan helteisellä heinäpellolla heinätalkoiden merkeissä. Heinäpaalien heitteleminen heinähangolla ajaisi varmasti asiansa Elan yhden päivän treenistä. Muistan kuulleeni, että hän pitää itsensä haastamisesta, treenaamisesta sekä uusien asioiden kokeilemisesta. Samalla hän pääsisi kokemaan kunnon talkoomeininkiä sekä heinäladon tunnelmaa. Päivän taittuessa jo yöksi lämmitettäisiin tietenkin sauna, jossa heinän raapima iho kivasti kihelmöiden puhdistuu. Kuutamo, käen kukunta ja pulahdus Kukkiaan. Nuotion ääressä jutustelua ja makkaran paistoa. Siitä hiljalleen sähköttömään mökkiin nukkumaan.

  VastaaPoista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 22. Oi,oi. Elastisen ja Kyllikkien kanssa maastopyörälenkki, kahvakuulatreenit ja kaiken tämän päälle savusaunan lempeät löylyt. Hovileipurin herkut ja laadukkaat palautusjuomat kuuluisivat ehdottomasti tähän iltaan ♡

  VastaaPoista
 23. Veisin Pertti Kurikan nimipäivien jätkät kalaan. Aina mun pitää jigata!

  VastaaPoista
 24. JOS KOMMENTOINTI TÖKKII ETKÄ SAA KOMMENTTIASI JULKAISTUA TÄÄLLÄ, VOIT OSALLISTUA ARVONTAA MYÖS LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTIA kyllikit@luukku.com

  VIELÄ EHTII!!! :)

  VastaaPoista