Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

perjantai 19. helmikuuta 2016

Puntari: 5 vuotta kyllikkejä

Ei ole ulkoilu oikein innostanut, kun kelit ovat olleet mitä olleet...ladulle ei ole päässyt, lenkille ei ole huvittanut mennä, on flunssaa ja töitä ja kaikkea muutakin hyviksi tekosyiksi luokiteltavaa.

Vaan niin se tiistainen auringonpaiste houkutteli lähtemään kameran kanssa pihamaalle kuvaamaan ja haukkaamaan happea. Ei hassumpaa! Toivottavasti viikon päästä alkavalla talvilomalla saa tankattua raitisilmavarastot kunnolla.

Tällä viikolla tulee kuluneeksi 5 vuotta Maitolaiturien Kyllikkien perustamisesta. Oho. Aika pitkä aika! Sen kunniaksi oon selaillut vanhoja postauksia vuosien varrelta (ihan kaikki ei ole täällä bloggerissa, kun ei saatu siirrettyä shl.fi-sivuston alaisena olleesta blogista), ja huokaillut sitä, miten aika kuluukin nopeaan.
Blogin ekan vuoden kuvissa mun tytöt on saman ikäisiä kuin Hannan pojat nyt, sellaisia suloisia mutta vilkkaita (ja kekseliäitä) pieniä palleroita. Nyt molemmat ovat jo koululaisia ja mä täällä salaa huokailen ja haikeilen, että miksi ne niin nopeasti kasvavat.
Se hyvä puoli tällaisella sähköisellä päiväkirjalla on, että sen parissa pääsee palaamaan muistoihin ja tunnelmiin nopeasti. Tuskin olisin perinteistä päiväkirjaa jaksanut kirjoittaa näin ahkerasti.

Viisivuotisjuhlien ylläripyllärit paljastetaan vielä viikonlopun aikana. Kannattaa pysyä kanavalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti