Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

torstai 9. helmikuuta 2012

Halkomäki : Vuoden mutsi, joskus jopa kahden!


Jos on tylsää tai kotielämä tuntuu "pieneltä painajaiselta", niin tee visiitti Vuoden mutsi -plokiin. Siellä on lukijoille tällainen haaste, jonka Kyllikkien osalta siirrän Tiinalle. Jo vuosien vankalla kokemuksella hän osaa ehkä eritellä tuntojaan paremmin kuin minä, joka leijun täällä kolmen kuukauden "wannabeäiti" -pumpulipilvielämässäni vielä autuaan tietämättömänä kurahousuista tai karkkipäivistä. Joten Tiina, anna palaa!

1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun...herään aamulla ja edessä on vielä uusi päivä, jota kukaan (tai minä itse) ei ole päässyt pilaamaan.
-
2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on...mahtua nukkumaan omassa sängyssään. Ei riitä, että siellä on mies ja kaksi lasta, kun nykyään myös kissa kokee oikeudekseen käpertyä jalkopäähäni.
-
3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän...Ideaparkissa isänsä kanssa ollessaan olisi halunnut ostaa minulle paljettimekon ja korkokengät ihan niinkuin prinsessoissakin on.
-
4. Kello 12 yöllä olen yleensä....kuolavana poskella kuorsaamassa omassa sängyssä.
-
5. Kello 8 aamulla olen yleensä....vielä yöpuku päällä keittelemässä muksuille puuroa.
-
6. Haluaisin sanoa lasten isälle, että...on hienoa, että siittiömme ja munasolumme kohtasivat toisensa.
-
7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että..hän teki viisaasti kun oli meidän kanssa kotona siihen asti, kunnes aloitimme koulun. Ja sori että vinguin sitä kevarikorttia 16-vuotiaana!
-
8. Viimeksi kiroilin, kun....kaaduin kahden painavan kassin kanssa liikuntasalin ulko-ovella suoraan kyljelleni.
-
9. En ole koskaan osannut...suunnistaa. Kunnes kaksi vuotta sitten opettelin.
-
10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on...lähteä hiihtolenkille aurinkoiseen talvi-ilmaan tai tanssia siskon pihassa Apulanta-jatkoilla pienessä tuiskeessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti