Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 13. helmikuuta 2012

Puntari: Naisen elämää

"Paljon enemmän kuin ryppyjä silottava ihonhoitotuote. Ensimmäinen ihoa korjaava seerumi, jonka sisältämä LR 2412-molekyyli käynnistää ihossa mikromuutosten sarjan. Tämä molekyyli on suunniteltu imeytymään ihoon, minkä ansiosta seerumi auttaa tekemään ihosta täydellisemmän ja hoitaa sitä kokonaisvaltaisesti. LR 2412-molekyylillä on 20 patenttia." (Lancome Paris -mainos)

" Antarktiksen jäisissä vesissä elävän mikro-organismi P.Antarctican elinvoiman salaisuus on sen kyky säilyttää elintärkeät vesivarastonsa. Aquasource Nuit -yögeelissä tämä kosteutuskyky on tiivistetty uutteeseen, joka auttaa uudistamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti yön aikana." (Biotherm-mainos)

" Japanilaisten silkinkehrääjien pehmeät kädet auttoivat SENSAIta löytämään Koishimaru Silkin salaisuudet. Tällä ylellisellä kuidulla on kyky edistää hyaluronihapon muodostumista ihossa. Se kosteuttaa ihosoluja kuin loputon kosteuden valtameri. Uusi Sensai Prime Solution yhdistää Koishimaru Silkin ja käänteentekevän ihonhoidon teknologian aktivoimaan uudelleen ihosolut, joiden vastaanottokyky on iän myötä heikentynyt." (SENSAI-mainos)

" Hyaluronohappo+Ramnoosi 10% Luonnollinen, kasviperäinen aktiiviainesosa Ramnoosi auttaa stimuloimaan Derm Source -ihokerroksen aktiivisuutta. Testattu in vitro." (Vichy laboratoiries -mainos)

" Veneno de Serpiente - Intense Face Lift Cream on kasvojen iholle tarkoitettu silottava hoitovoide, joka auttaa kamppailussa ilmeryppyjä, juonteita ja uurteita vastaan. Voiteen vaikutus perustuu temppelikäärmeen myrkystä löydettyihin proteiinipeptideihin, jotka tasoittavat kasvojen ryppyjä ja juonteita rentouttamalla kasvojen pintalihaksia." (Natura Media -mainos)

Perjantaina palkitsin itseni kuluneen työviikon (kaksi työpäivää) rasituksista ja ostin S-marketista naistenlehden.
Ja totesin, että ei ole helppoa olla nainen. Mutta ei ole helppoa olla myöskään tiedemies, joka kehittää ryppyrasvoja. Olen nähkääs aina pitänyt Cruisen Tomppaa siinä Mission Impossible -elokuvassa aika kovana jätkänä. Miehenä, joka laskeutuu narujen varassa hakkeroimaan tietokoneita ja kaataa siinä välissä pari daamia. Mutta nyt oon vakuuttunut, että nää ryppyrasvatiedemiehet, ne vasta äärikovia jätkiä ovatkin.
Olisi oikeasti tosi nastaa nähdä se hurjapää, joka on sukeltanut hyiseen valtameren pohjaan ja etsinyt sieltä meille mikro-organismi P. Antarctican. Ehkä joku tiedelehti on tehnyt hänestä jo laajamittaisen henkilökuvan? Ellei kaikkea mediatilaa ole vienyt sitten kaveri, joka kesytti temppelikäärmeet kosmetiikkateollisuuden pariin?!

Ja mää raukka kun olen luullut, että maailmassa olisi jotain tärkeämpääkin tekemistä. Kuten keksiä vaikka parannuskeino Parkinsonin tautiin tai muutamaan muuhun toistaiseksi voitolla olevaan kiusalliseen ja tappavaan sairauteen.

5 kommenttia:

 1. Taidan tilata noilta tyypeiltä vaalimainokset seuraaviin kunnallisvaaleihin...

  H

  VastaaPoista
 2. :D :D tää oli loistava! Minäkin just olen perehtynyt samaan aiheeseen sillä mulla on kaikki kasvovoiteet lopussa mutta miten ihmeessä osata noista ostaa juuri se oikea... mission impossible osa 12345?! :D

  VastaaPoista
 3. Joo, että mihin sitä uskoisi... Ei se ole muuten tosiaan helppoa olla nainen tässä nykymaailman kosmetiikkaviidakossa. Varsinkaan, kun itse ei niin perehtynyt ole kaiken kiireen keskellä kauneudenhoitotuotteisiin. Yleensä ostaa sitä, mitä on aina tottunut käyttämään. Joskus, kun erehtyy polulta, tulee vähän eksynyt olo.
  Menin ostamaan muutama viikkon sitten meikkipuuteria ison tavaratalon kempparista ja jotenkin mulle tuli sellainen olo, että mut talutettiin heti oitis sen uusimman ja kalleimman puuterisarjan luo, ei siinä paljoa ihotyyppiä kyselty tai muuta. Pienessä kiireessä en jaksanut itsekään perehtyä eri valmistajien tuotteisiin, joten otin lennossa ekana ehdotetun. Kotona sitten ihmettelin, mitä tulikaan ostettua.
  Mulla alkaa olla lopussa sekä yö- että päivävoide, joten uusi kierros on kohta paikallaan. Täytyy sanoa, että olen ihan TOSI tyytyväinen ollut viimeisimpiin voiteisiin, Lidlin Iseree-sarjan voiteisiin, jotka ostin luettuani kehut jostakin blogista. Tosi täyteläinen, mutta ei jätä ihoa rasvaiseksi. Mulla käytössä sekä yö- että päivävoide. Ja hinta...se taisi olla siinä neljän euron luokkaa/puteli!!! :D:D
  Että taidanpa poiketa Lidlissä :D
  Hyvää ystävänäivää sinne sekä Tiinalle että Hannalle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ellis ja samoin sinne! :D Kyllä naisena oleminen on vaikeaa...mutta noi mainostekstit on jo ihan ihmisen älykkyyden aliarviointia! Joulupukkiinkin uskoo ennemmin kuin noihin teksteihin!!! Hevosteluaikoine sitä vedettiin tallilla Tummelia, eli lehmien tissirasvaa tai Helosania naamaan ja ihan on vielä suhteellisen tuore naamataulu...

  H

  VastaaPoista
 5. Kukahan mun Tummeli-rasvan on kalastanu järven pohjasta :D

  Mä luulen, että kun vetäisin naamaani kerroksen kärmeksen sylkeä lähtis naama irti. Kun näjes sattuu mulla olemaan niin, että tököttien on syytä olla hajuttomia, värittömiä ja mauttomia jne.

  Mutta kylläpä nauroin taas :D

  T: Akvarellin maalaaja

  VastaaPoista