Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Puntari: Äijäteemasynttärit

Kateudesta vihreänä olen lueskellut blogeja, joissa kerrotaan lasten syntymäpäivistä teemalla mikään ei riitä. Tai siis on niillä oikeasti joku ihan muu teema, milloin winx(ahtaneet)-keijut, milloin Puuha Petet tai prinsessat.
Niinpä päätin, että tälle kateudelle on tehtävä jotain, ja päätin järjestää miehelleni teemasynttärit, joita muut sitten voivat kadehtia. Ja olihan tää ihan reiluakin: viime kesänä meitsi sai viettää miehen organisoimia pyöräilyteemasynttäreitä Tahkolla hikoilemalla Kinahmin nousuissa shampanjapullon kuvat silmissä kiiluen...Teemasynttäreiden ajatus lähti liikkeelle lahjan hankinnasta. Romanttisena tyttönä päätin antaa puolisolle lahjaksi 16 kiloa rautaa. No, olihan se sentään muovattu palloksi ja kahvaksi ja päällystetty punaisella neoprenillä.
Kahvakuulateema jatkui sitten luontevasti kakkuun. Siitä piti tulla upea marsipaaniluomus, mutta koska läheisestä kaupasta ei löytynyt marsipaania, täytyi suunnitelmaan tehdä äkillinen muutos.
Niinpä aamulla vatkasin pari litraa skermaa, jonka sekaan heitin muutaman purkillisen rahkaa, ikään kuin kuntoiluteeman jatkeena proteiinia tuomaan. Kakun väliin sirottelin tarjouksesta ostamaani rainbown raejuustoa. No ei vaan! Tylsänä tyttönä pistin ihan vaan mansikoita ja vadelmia.
Koska marsipaanikahvakuulakakkuteema piti hylätä, niin ripottelin sitten nonparelleja kuulan muotoon kakun päälle. Tällä luomuksella olisi varmasti irronnut pistesija kondiittorien SM-kisoissa. Olis olis!
Mahtavan teemasynttäripäivän huipensi vielä paikalliseen liikuntasaliin järjestetyt kahvakuulatreenit, jotka synttärisankari sai luonnollisesti itse ohjata.
Että tällaiset teemasynttärit täällä tänään! Vähän harmittaa, ettei ehditty tyttöjen kanssa askarrella vieraille kahvakuulan kuvilla koristeltuja tötteröhattuja ja läksiäispusseja, joissa olis ollut rannetuet ja neljän kilon kahvakuulat muistoksi tästä päivästä. Mutta hei, tuleehan ne synttärit taas vuoden päästä.
Täytyykin pistää ideat muistiin...

10 kommenttia:

 1. Ihan paras teema, nauroin vedet silmissä! Ja jos annat luvan, kopsaan idean...
  Mukavaa viikkoa !
  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen illalla tekemäni asiakaskyselyn perusteella tyytyväisyys teemasynttäreihin oli 100% luokkaa, eli voin lämpimästi suositella teeman kopioimista!!!

   Poista
 2. Loistavat kekkerit, ihan joka pojan unelmabileet! Jotain proteiinipatukoitakin olisi voinut laittaa tarjolle tai sitten juoda pillillä protskupirtelöitä? Ja sit ens vuonna kuorrutat vaan sen oman pinkin kahvakuulasi kermapursotuksilla ja laitat pöytään ja napsit parit fotot...kyllä siinä on leivontaplokkaajatkin ihmeissään, että miten on Tiina osannutkin tehdä niin aidon näköisen kuulakakun! Tosin toi sun tekemäsi on kyllä hirrrrrveen paljon hienompi! Mä koitan ehkä site T:lle tehdä kesäksi jonkun Trekin takavaihtajan näköisen kakun, vai olisiko tikattu silmäkulma -kakku sittenkin parempi?

  H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sakulle mulla on suunnitteilla 1-vuotiskemuiksi Lynx-teemasynttärit. Moottorikelkan muotoinen kakkuvuoka on jo tilattu ameriikoista!
   T

   Poista
 3. AH-HA-HAAAA, taas mä teen täällä "kuolemaa" vedet silmissä ;oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, koskettiko tää sua niin syvällisesti, että tuli ihan tippa linssiin ;) ???
   Ja kuolema uhkaa. Huh, täytyykin yrittää suunnata blogia vähän kevyemmälle osastolle, kun on näin vakavamielistä :D

   Poista
 4. Ihan mahtavat kahvakuulasynttärit :D

  VastaaPoista
 5. Jee, mitkä bileet!
  Noi läksiäispussukat kuulilla olisivat tosiaan kruunanneet vielä koko komeuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöille vaaleanpunaiset kuulat Hello Kitty -kuvilla ja pojille mustat pääkalloilla koristeltuna. Vähänkö olis vieraat ollu tyytyväisiä!

   Poista