Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Puntari: kesää

Niin tuntuu aika rientävän vauhdilla, ettei perässä pysy. Puutarha vetää puoleensa ja siellä on tullut tehtyä kasvimaat, kukkapenkit ja yrttilavat täksi kesäksi kuntoon. Vielä kun kelit kunnolla lämpiäisivät, niin kasvu pääsisi vauhtiin.

Meitä on nyt täällä kolme kesälomalaista, ja kylläpä tuntuu aika mukavalta ajatus, että kesäaamut saa nukkua niin pitkään kuin haluaa. Toisaalta, vielä mukavammalta tuntuu ajatus, että elokuussa odottaa työpaikka, minne mennä. Ei näytä olevan meille opettajillekaan itsestäänselvyys tuo töiden saanti. Virasta voi vain haaveilla. Syksy tuo meille paljon muutosta: mulle uusi työpaikka, Mairella alkaa ekaluokka ja Saima jatkaa päikyssä yksin. Mieskin palaa vuorotteluvapaalta töihin.

Kesään kuuluu perinteiset menot, eli Jukolaa, tahkoa ja kirkastusta. Lapissakin käydään loppukesästä. Tytöillä kai on uimakoulu, vielä en ole siitä ilmoituksia nähnyt.
Nyt kuitenkin pakkaamaan loput tavarat, sillä lähtö kohti Etelä-Eurooppaa odottaa. Loma lähtee käyntiin todella, kun pääsee hetkeksi irti arjesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti