Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

torstai 16. heinäkuuta 2015

Puntari: Mela pystyssä!
Tänään lähdettiin tyttöjen kanssa Isosaareen mökkeilemään heti aamusta. S tuli sinne myös, kun oli kotiutumassa työporukan fillarireissusta saariston rengastieltä.

Koska keli oli kerrassaan mainio, lykättiin mummun ja papan kajakit vesille. Minä ja S melottiin Isosaari ympäri. Mitään matkakajakkejahan noi vekottimet eivät ole, vaan enemmän sellaiseen rentoon vesillä hengailuun tarkoitettuja (Rautiasta viitisen vuotta sitten ostetut).
Itelleni kajakki tuntui vähän leveältä, verrattuna sellaiseen oikeaan kajakkiin en saanut oikein kunnon melonta-asentoa missään vaiheessa. Mutta ihan leppoisaa hommaahan se oli, ja luonto kyllä avautuu aika mukavasta perspektiivistä kun lipuu lähellä vedenpintaa. Kukkia on äärimmäisen kaunis (mutta kivinen) järvi!

Kun rantauduttiin (pöksyt märkinä), niin jälkikasvu halusi myös kokeilla. Noiden kajakkien etu on äärimmäinen tukevuus, eikä niiden kanssa tarvitse hanskata eskimokäännöstä tai pelätä pulahtamista. Tosi nopeasti homma alkoikin pelittää ja tytöt hihkui riemusta. Samanlaiset tarvisi saada kuulemma omallekin mökille, mutta eiköhän me tyydytä aina silloin tällöin pistäytymään Puutikkalassa, jos vesille tekee mieli.

2 kommenttia:

  1. Voi miten alkoi kutkuttaa vesille pääsy! Tänään on kuitenkin vaan siivottava, leivottava ja viimeisteltävä kylppärin pikaremppa. Ihanat viikonlopun yövieraat ovat tulossa kotiimme illalla. Mukavaa, kun kesälomalaiset piipahtelevat täällä pohjoisessakin.

    VastaaPoista
  2. Ens kesänä vedetään Mehukattikanistereista oma melontarata tohon mökin edustalle. Yleisö voi laitskalla nauttia virvokkeista ja stadiontunnelmasta kun radalla ratkotaan parisprinttilähtöjen voittajia ;)

    H

    VastaaPoista