Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Halkomäki : Poreet piristää ja sukat lämmittää

Lämmin ystävyys ja kylmät pakkaskelit ovat oiva kombinaatio, ja niistä molemmista on saatu nauttia tänä viikonloppuna Halkomäessä. Ja siksipä nyt viikonlopun innoittamana ja ihan selvistäpäin ja materialismin hengessä esittelen teille kaksi oivallista tuotetta. Hyviksi on havaittu ja huolella testattu.

Aloitetaanpa poreista.

Silloin kun tulee ihania tytsyjä saunaan, kuuluu illan ohjelmistoon löylyjen lisäksi myös pullo kuohuvaa. Jääkaapista ex tempore tempaistu hauskan muotoinen pullo oli iloinen yllätys makunsa puolesta. Italialainen Villa Sandin -kuohuviini on Pinot Bianco- ja Chardonnay -rypäleistä valmistettu ja sopii yhden illan kokemuksen perusteella mainiosti keveään sosiaaliseen lipittelyyn. Ja varmasti olisi sopinut myös vuohenjuustosalaatin kyytipojaksi, jos se ei meillä loppasuilla olisi loppunut kesken. Hintakaan ei ole paha, alle kympillä lähtee. Ei siis mikään vintakeviini, mutta kukapa niistä nyt perustaakaan...

Ja mikä parasta, näinkin heikkopäinen ihminen kuin minä säästyi tyystin päänsäryltä vaikka joi ihan koko lasillisen.

Ja sitten siirrytään kylmiin varpaisiin, tai siis tässä tapauksessa lämpöisiin.

Sain Tiinalta viime Lapin reissulta tuliaisiksi kahdet urheilusukat. Ovat niin södet ettei niitä ensimmäiseksi urheilukäyttöön ehkä laittaisi, mutta ensimmäinen kokeilukerta varmisti asian: TOIMII! Sukat ovat tosi ohuet ja tosi lämpöiset. Materiaali 65% villaa, 19% polyesteriä, 7% akryyliä, 5% elastaania, 4% polyamiidia. Olen kokeillut jo nastalenkkareissa, kumisaappaissa, korollisissa vuorettomissa nahkasaapikkaissa tyrmäävä yhdistelmä pikkumustan ja kimaltavien sukkahousujen kanssa, heh hee... ja ihan sisäkäytössä, ensi viikolla toivottavasti myös hiihtomonoissa. Ohuina ja istuvina ne käyvät ahtaampiinkin kenkiin. MIÄLTSIN HYVÄT!
Eli kaikki vilukissat nyt sukkaostoksille jos mummon pökkimät paksut sukat menee kengissä hankaaville mykkyröille. KARI TRAA on omassa pikku pajassaan kutonut näitä juurikin näille talven pakkaskeleille!  


Varpaat lämpöisinä onkin sitten mukavampi maistella kylmää kuoharia takkatulen ääressä!
1 kommentti:

  1. Voin lämpimästi suositella myös Kari Traan merinovillakerrastoa! On hyvä.
    Nuo sukat on kyllä kertakaikkisen lämpimät, hyvä ostos.
    Näillä keleillä alkaa olla jo tarvettakin vähän lisälämmöllle (mittarissa -25 C!).
    T

    VastaaPoista