Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Puntari: Kun olet poissa...

Päässä on soinut eilisestä lähtien Eppu Normaalin biisi. Pari viikkoa tässä pitäisi sinnitellä ns. sinkkuna, kun mies otti ja lähti. Japaniin.
Eipä se mitään uutta ole, että mies reissaa. Joka vuoteen on mahtunut vähintään yksi hiihtoreissu, pituudeltaan yleensä kaksi viikkoa. Mutta että Japaniin asti...sinnehän on ihan helvetillisperkeleellisen pitkä matka lähettää lentosuukkojakin!
Mutta siellä on myös metritolkulla puuterilunta ja kivoja mäkiä, joten varmasti upea, eksoottinen ja rahalle vastinetta antava reissukohde. Ja sieltä voi tuoda vaimolle tuliaisiksi kimonon tai toytan (ps. neliveto ois kiva!).

Eilen kun mies oli saatu suksineen, lapioineen, sondeineen ja monoineen matkaan, saapui viihdytysjoukoiksi meille Hanna ja Saku. Ja Hanna oli päättänyt, että nyt me leivotaan.
Minä kaivoin hyllystä joulupukin tuoman muffinsikirjan, ja väänsin siitä perusohjeen, johon heitin sekaan vähän valkosuklaarouhetta. Hanna teki pari kuutioo suklaakeksejä. Muuten ihan kiva, mutta eihän tässä voi muuta kuin keitellä vähän väliä kahveet ja hakea uuden keksin.
Muffinsit on luonnollisesti jo syöty.
3 kommenttia:

 1. Voi, miten keskittyneitä ilmeitä!!! Mutta heiiii, JAPANIIN??? Hiihtämään??? Nimim. HiihtoONpersiistäSORIvaan

  VastaaPoista
 2. Noi muffinssit oli ihan hurjan hyviä!!! Tiina vois laittaa ohjeen tohon oheen! Ja joo, jotkut ovat ilmeisen hurahtaneita suksimaan...onneksi oma ukkokulta sentään jätti tämän matkan väliin, kun se ihan vaan Lapin reissulta tuli kotio silmät ja reidet mustana ja tikit silmäkulmassa! ;)

  H

  VastaaPoista
 3. Ilmeet olivat keskittyneitä ja lopputulos mitä mahtavin!

  Kyllä minäkin pari kertaa kysyin, että MINNE? kun kuulin poikien reissusuunnitelmista. Nyt olen lähinnä kateellinen, etten ole siellä. Hiihtämisestä viis, mutta siellä on kuulemma jotain kuumia lähteitä, joissa voi lojua lumipyryn keskellä. Niin mun juttu!
  T

  VastaaPoista