Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 30. tammikuuta 2012

Puntari: Talvi se on

Heti kun joulutähdet ja amaryllikset oli saatu viskattua biojäteastiaan ja joulukuusi kannettua mäelle, alkoi porukka (ainakin täällä blogeissa) hyperventiloimaan keväästä.
Että kuinka nyt on vitsi siis hei niiiiin ihanaa kun saa laittaa olohuoneeseen keväisen sisustuksen, ja plaaplaaplaa.
Mikä kevät tää nyt muka on?Samaa tekisi mieli kysyä myös niiltä tsiljoonilta postimyyntifirmoilta, jotka lähettävät kevätkuvastonsa heti joulun välipäivinä. Onks jollain nyt jotain päässyt unohtumaan?

Nythän on talvi parhaimmillaan. Päivä vähän pidentynyt, mutta ei se vielä kevättä tee.
Suksilla ja potkukelkalla pääsee liikehtimään lumisessa maastossa. Pakkasmittari osoitti eilen jo lupaavia lukemia (-21 C, enemmänkin voisi olla) ja toivottavasti jokunen lumisadealuekin vielä eksyy tänne (vaikka sieltä Japanista, missä yhden yön aikana voi sataa puoli metriä lunta).
Ei oikein tee vielä mieli lueskella kataloogien bikinitarjouksia, kun kankut ovat syväjäässä ulkoilun jäljiltä, vaikka päällä on merinovillaa pikkuhousuista lähtien.
Mutta en valita. On tää vaan niin hianoo! Lisää tätä!2 kommenttia:

  1. ;D Näoin se menee, mä ainakin haaveilen jo niin kesästä, tai keväästä, kun saisi laittaa puutarhaan kuntoon, että olen ihan sitä mieltä, että nyt ON kevät!!! Sitten kun katsoo Forecan ennustuksia, niin pikkasen pistää tuon itselleen valehtelemisen taidon koetukselle!

    VastaaPoista
  2. Kyllä mäkin haaveilen kesästä (etenkin kun katselee viime kesän kuvia), mutta se saa tulla sitten aikanaan...Vaikka heti toukokuun alusta sellaiset +20 kelit ja maastot kuivat. Kelpaa!
    T

    VastaaPoista