Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

torstai 26. tammikuuta 2012

Puntari: Pyöräilytapahtumaa pukkaa

Helsingissä järjestetään viikon päästä lauantaina historian toinen Tweed Run -polkupyöräilytapahtuma. Idea on käsittääkseni lähteä ulkoiluttamaan vanhoja fillareita komeisiin vanhoihin kuteisiin pukeutuneena ja lämmikettä taskumatissa. Pyörillä polkaistaan johonkin kivaan kahvilaan, ja illalla on sitten bileet. Kuulostaa (ja näyttää) kivalta. Katsokaa Krista Keltasen blogista kuvia viime vuodelta.


Voisin niin kuvitella itseni ja tallissa hirnuvan vanhan fillarini tuonne!Vintistä Sakarin mummon turkishattu ja villapomppa päälle, jalkaan nahkaiset nyörikengät ja villasäärystimet. Tukka viehkosti korkkiruuveille ja poskiin aavistus punaa. Vähän elegantimpi lookki kuin missä mut yleensä pyörätapahtumien yhteydessä nähdään!


Taitaa jäädä Hesan reissu kuitenkin haaveeksi. Korvikkeeksi voimme Hanna kanssa polkaista huomenna Konat keulien Aitoon Siwalle ja juoda takaisin Halkomäkeen päästyämme tukevat rommikaakaot. Johan siinäkin on tapahtumaa kerrakseen.
Ja kun illalla vielä saunotaan Kona-jälleenmyyjän vaimon kanssa,
niin tiedossa on ihan VIP-iltabileetkin!

2 kommenttia:

  1. Loistava idea, varjotapahtumathan on nykyään muodissa! Mä luulen että huomenna saadaan saunan lauteilla hierottua loistavat KONA -sponsorisopimukset, vaikka itse kauppias ei mukana olekaan...

    H

    Ps. Pääsisinköhän sinne viralliseen fillaritapahtumaan mun Jupiter de Fleurin kanssa, jos laittaisin jotkut hippikuteet päälle?

    VastaaPoista