Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 18. marraskuuta 2013

Halkomäki: Periksi ei anneta!


Eilinen oli vähän rivakamman puhurin päivä ja sen kunniaksi Halkomäessäkin vietettiin ekologista elämää kynttilän valossa hissutellen. Ei hassumpaa. Tekee hyvää ihmiselle mutta ei pakastimelle aika ajoin!

Poikkeustilapäivälle oli onneksi jotain ohjelmaakin. Kyllikkien Äiti-ihminen oli järjestänyt muovikippojen myyntikutsut sopivasti juuri iltapäivä neljäksi, kun illan hämärä teki laskeutumisharjoituksia tienoolle. Jokaisellahan pitäisi kuulemma olla perhetuttuna ainakin lääkäri, juristi ja pankinjohtaja. Mä lisäisin tähän listaan myös Tupperwarekonsulentin. Meilläpä on sellainen, rakas ystävämme Lispe, joka on paremmin tunnettu ihan vaan Kuningattarena.
Kutsuvieraat saapuivat kukin tavallaan autolla tai otsalamppujen valokiilassa säntillisesti neljäksi. Puhelin ei piipannut ainuttakaan Onko Tupperit peruttu? -viestiä. Tää on täällä meillä maalla niin tavallista: sähköt poikki, vesi poikki. Onneksi kääretorttu oli leivottu jo edellisenä päivänä ja glögi lämpesi kätevästi puuliedellä. Suolaiset tarjottavat jäivät vähän vähemmälle eikä kukaan halunnut paistaa nakkeja takassa vaikka mahdollisuutta tarjottiin. Kutsut menivät hyvin, kynttilöiden, mäklaittien ja otsalamppujen valossa nähtiin Lispen aina niin viihdyttävä ja hulvaton kipposhow, ja tilauskaavakkeitakin täytettiin ahkerasti. Nyt sitten jännitellään että mitä tuli tilattua!  Mutta kaiken kaikkiaan taas tuli todistettua, etteivät myterit ja myllerrykset juuri vaikuta elämään täällä takametsissä. Show must go on ja sillai.

 
 

2 kommenttia:

  1. "Ja tässä olisi sitten jokaiselle nämä kynät ja otsalamput tilauslomakkeiden täyttämistä varten". Maalla on mukavaa. Aina.
    T

    VastaaPoista
  2. Täällä elää se todellinen tositeevee -matsku... ;)

    H

    VastaaPoista