Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

lauantai 23. marraskuuta 2013

Puntari: Ja ulkona kesäyö

Monesti blogeissa pahoitellaan sitä, jos on jouduttu käyttämään päivityksessä kännykällä otettuja kuvia. Mielestäni aivan turhaan: juuri ne pikaiset räpsyt ovat mun mielestä tätä oikeaa elämää. En itse kaipaa niinkään viimeiseen aukkoon ja suljinaikaan asti hiottuja kuvia blogeihin, vaan enemmän mua kiinnostaa eletty elämä.

Kännykässä oleva kamera on aiheuttanut sen, että harvoin tulee enää raahattua järkkäriä mukana. Puhelin on lähes aina käden ulottuvilla ja sillä tulee räpsittyä kuvia monesti. Ei ehkä nyt ihan päivittäin, mutta joka viikko kuitenkin. Puhelimen muistikortille onkin tallentunut mun elämä talvesta 2009 asti ja sitä selailemalla saa aika hyvän käsityksen siitä, mitä on tullut tehtyä. Arvatkaa muuten, meinasiko sydän pysähtyä kesällä, kun huomasin hukanneeni puhelimeni marjareissulla suon reunaan? Ei mua harmittanut puhelimeen käytetty raha eikä kavereiden puhelinnumeroiden katoaminen, vaan juurikin se, että siinä menisi sitten samalla kaikki rakkaat kuvat, joita en ollut siirtänyt tietokoneelle. ONNEKSI puhelin löytyi pusikosta kuin ihmeen kaupalla ja kippas kappas jo eilen muistin jopa siirtää kuvat puhelimesta tälle koneelle (vielä täytyis kopioida ne ulkoiselle kovalevylle, jos tää ikivanha kannettava sattuu hajoamaan).

Kuvien joukossa on monta helmeä, mutta nämä kolme kuvaa viime kesäiseltä mökkireissulta ovat varmaan yhdet rakkaimmista. Tiedät kai tunteen, kun on ollut sellainen lämmin kesäpäivä joka vähitellen muuttuu illaksi. Iho saunasta ja uimisesta raikas, hyvää ruokaa syöty, lasi viiniä juotu. Maisema rauhoittuu ja äänet hiljenevät, pimeys laskeutuu kuin pehmeä kangas kaiken ylle. Oi, tuohon fiilikseen pääsen vieläkin, vaikka ulkona on tällä hetkellä marraskuu pahimmillaan.
ps. Pariisin Kevät ja biisi Kesäyö - tykkään!


2 kommenttia:

  1. tuo viimeinen on kuva on niin täynnä tunnelmaa ♥

    VastaaPoista
  2. Hanna nauroikin, että tuon kuvan ottamisen aikana rannassa oli hetken hiljaista, kun lapsilla on hammasharjat suussa...tosin tytöt kyllä tykkää ihastella kaunista maisemaa ja jopa hiljentyä sen ääreen.
    Kesä oli kyllä ihana <3

    VastaaPoista