Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

perjantai 29. marraskuuta 2013

Halkomäki: Maitolaiturin kirppis, osa I

Komia puinen lipasto, kolmella laatikolla. Toimii kuin unelma, väri ajaton beige (sama kuin Kyllikkien -84 vuosimallin Fiestassa).


Välillä ihmisen täytyy tehdä kurjiakin juttuja, voi kökkö! 
Arkistojen kätköissä on erinnäinen kasa erinnäisiä vanhoja huonekaluja sun muuta arjen aarrekertymää. Nyt tuli hallitukselta komento hankkiutua niistä eroon. Koska osan olen jo pariin otteeseen kantanut salaa pois polttokasasta ja perustellut sillä, että kyllä niille vielä käyttöä löytyy, niin ehkä joudun myöntämään ettei sitä käyttöä ole. Ihan just nyt. Tai tarkemmin sanottuna ei ole aikaa muokkailla niitä meidän tarpeisiin sopivaksi. Aikahan tunnetusti nauttii tavaran, mutta sitä ei kuulemma enää jäädä odottelemaan. Ja koska en halua näitä aivan käyttökelpoisia mööpeeleitä sun muita aarteitani pistää roviolle, niin ajattelin laittaa tänne plokin puolelle pystyyn pikku kirppiksen. Josko just sun luotasi löytyisi uusi koti jollekin?! Mitään pohjahintoja en näille laita, sähköpostin kautta eniten tarjonnut tai parhaat perustelut haluamiselleen esittänyt saa viedä mukanaan. Tarjouksia otetaan vastaan itsenäisyyspäivään asti, eli näitähän voi sitten vaikka kätevästi paketoida pukinkonttiin jollekin entisöinti-/maalausintoiselle tyypille! Tavarat sijaitsevat pääosin Pälkäneellä, Kankaanmaan keskittymässä, joitakin aarteita on Aitoossa. Jos olet kiinnostunut tai haluat lisätietoja jostakin erityisestä yksilöstä niin laita sähköpostia kyllikit@luukku.com Kuvathan ovat itsessään tosi surkeita, PAHOITTELEN, mutta parempiakaan en saa kun kaikki tavarat on vaivalla laitettu muutama vuosi sitten säilytykseen, osa korkeallekin.
Kirppiksen toinen osa tulossa plokiin vielä lähipäivinä.
Tästä kunnon harrastevälinesetti: kirnu, tuohivirsut ja tuokkonen.
Huippuihana ja kuvassa huippupölyinen pyörivä tv-tuoli vailla verhoilua, taitaa olla vielä se sellainen keinuva malli, ja takana vaaleanpunakantinen puupöytä kyljellään. Sopii vaikka barbietaloon.
Rehellinen suomalainen pirttikalusto, pieni ja siro malli vaikka suoraan käyttöön!
Ihan priimat pikkupöydät, olisko oikein yöpöydät tai jotain. Ketarat oikosenaan kuvassa...ihan kun olisivat pyörtyneet!
Senkki kolmella kaapilla ja yhdellä laatikolla, suoraa 50- ja 60 -lukujen hurmoksesta! Kuvassa nyt hiukan villisti katollaan.
Perinteinen maijankaappi kellertävällä maalipinnalla. Vanha rouva kaipaisi ehkä hieman "kasvojen kohotusta" jotta kelpaisi taas keittiöön!
Kaunis pyöreä pöytä pähkinän värisenä. Kivasti pölyinen...ja lamput eivät kuulu kauppaan...
Puupöytä, maalit raapittu pois ja kunnosteltu muutenkin. Siro ja kivannäköinen kapistus.


Tosi vanha tuoli, ikää varmaan sata vuotta. Ei kestä istumista mutta tästäpä vaikka hyvä kukkateline!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti