Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

tiistai 31. tammikuuta 2012

Puntari: Siivousmusaa

Eilen siivoilin kodinhoitohuonetta ja kuuntelin youtubesta musaa. Ihan sekalaisia biisejä vaan, lähinnä kylläkin naisten esittämänä. Chisua, Jenni Vartiaista, PMMP:tä. Oli siellä joukossa tietty Petri Nygårdkin vähän testosteroinitasoa nostamassa (Lapset oli sen verran kaukana, että pystyi kuuntelemaan. Muutenhan ne laulaa kohta kaiken perässä. Kuten Saima yksi päivä keittiössä hoilotti: hei kohtalo, oon iso tyttö jo... Putosin ihan totaalisesti!)

Sitten sattui silmiin Laura Närhen laulamana Tehosekottimen biisi Hetken tie on kevyt. Se on tulossa Aku Louhimiehen Vuosaari-elokuvaan, musavideosta päätelleen. Sen verran oon pudonnut tästä nykymaailman kelkasta, ettei ole hajuakaan, mitä kotimaisia leffoja valkokankaalla vuoden mittaa pyörii. Paitsi tietysti sen tiedän, että Herra Heinämäki siellä menee, koska Heinis on lastenohjelmista meidän perheen nr. 1.

Tykkään tästä ja monesta muustakin Tehis-biisistä todella paljon, eikä tämä Laurankaan versio pöllömpi ole. Tuo vähän erilaista näkökulmaa Tehiksen musiikkiin. Mitäs itse olette mieltä?
4 kommenttia:

 1. Hyvä on ja muutenkin tykkään Laura Närhestä. Itse olen juuri nyt koukuttunut Kristiina Brasckin F32:een. Hyvä meininki ja sanoma, joka jättää ajattelemaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä teillä on fiksu perhe, kun Heinis on nro 1! Kai ootte uusimman Heinis-elokuvan nähneet myös? Jos ette, niin pistäkääpäs merkille poikkeuksellisen kauniit maisemat (lue: meidän hoodsit!).:D Viime kesänä Kirkkareilta palatessamme häiritsimme heidän yökuvauksiaan vajavaisilla autonperuutustaidoillamme, mutta siitä sitten joskus toiste enemmän, jos kiinnostaa.;)

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllähän Laura osui silmään jo Kemopetrolin aikoihin - hyviä biisejä tekivät kaaaaauan aikaa sitten (olikohan vuosituhannen vaihteen hujakoilla?). Lauran soololevyä tuli kuunneltua Spotifyn kautta silloin kun se julkaistiin, vaan tähän versiota Tehiksen parhaasta biisistä en vielä ollutkaan kuullut. Mainiota!

  Myllyojan "Adonis" (heh, naurattaa toi vieläkin)

  PS. Sundellin Teroon, Tehiksen ex-rumpaliin, voi törmätä hyvällä säkällä Aslakin baarissa Kuohijoella! Tero oli tuttuni lukioajoilta, ja olipas hauskaa kaverin kanssa muistella vanhoja huonoja aikoja 25 vuoden tauon jälkeen!

  VastaaPoista
 4. Täytynee kaivaa JuuTuupista lisää naismusaa, sitä Kristiinaakin.

  Kemopetrol oli joskus jopa Kirkkareilla, silloin kun Child is my name (vaimikäsenyoli?) oli hitti, ja hyvinhän ne siellä veti silloin.
  Eilen oikein pysähdyin kuunteleen tuon Tehis-biisin sanoja, ja se avautui vielä jotenkin niin paljon paremmin kuin ennen. Kaunis kappale, joka varmaan kohta kyllä soitetaan radioissa puhki...

  Mitä tulee MR. Heinämäkeen, niin onhan se nyt parasta lastenohjelmaa Karvakuonojen ja Pelle Hermannin jälkeen, mitä Suomessa on ikinä tehty. Mä katselen sitä tietty jo senkin takia kun Hela on niiiin ihana!
  Leffa on vielä tsekkaamatta, mutta tarkoitus on mennä jos ehditään. Ja jos ei, niin dvd ostoon heti kun mahdollista.
  Piti vaan Ellu tuosta teidän Kirkkareilta paluusta kysyä sen verran, että kumpi teistä oli enemmän kännissä, se sun raskaana oleva kaveri vai sinä joka olit kuskina? ;)
  T

  VastaaPoista