Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

torstai 17. toukokuuta 2012

Kyllikit: Aitoo Trail

Kesäkuussa pääsee nautiskelemaan uudesta juoksutapahtumasta Aitoon metsissä.
Tapahtuman kotisivuilla kuvaillaan meininkiä näin:

Maastopuolimaraton 9.6.2012 Aitoossa

Lähde maastoon!

Picture

Aitoon Syrjänharju tarjoaa mainiot juoksupolut kaikille luonnon helmassa juoksusta pitäville. Soraharjun mäntykangasmetsässä kulkee sekä pieniä kinttupolkuja, pururataa että myös leveämpiä metsäautoteitä - kaikki erinomaisia vaikkapa myös minimalisteille ja paljasjalkajuoksijoille.

Tämän otollisempaa maastoa ei polkujuoksukisalle voi olla! Niinpä tuumasta toimeen: Ensimmäinen Aitoo Trail maastopuolimaraton juostaan lauantaina 9.6.2012. Lähtö tapahtuu klo 13.

Maastokierroksen pituus on n. 7 km ja se kierretään kolmeen kertaan. Lähtö-  ja maalialue on Aitoon urheilukentällä, muuten lähes koko reitti koostuu em. Aitoon Syrjänharjun kangasmetsäpoluista. Suurin osa poluista on sen  verran leveää, että 2-3 juoksijaa voi juosta rinnakkain.
Lähtekäähän kaikki sieltä näyttöpäätteitten ääreltä mukaan tähän tapahtumaan. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydätte Aitoo Trailin kotisivuilta http://aitootrail.weebly.com/.

Kyllikit pyrkivät saamaan myös edustusta lähtöviivalle, ainakin tuohon kuntosarjaan (me ny mitään puolimaratonia jaksettaiskaan juosta) !

2 kommenttia:

 1. Näinhän se Kyllikit on, että laatu korvaa määrän! Jos TE olette siellä, on koko tapahtuma jo pulkassa!

  Vaan joo, sinne on ilmoittautunut ihan mukavasti porukkaa, ja kiinnostusta tuntuu löytyvän!

  t. Myllyojan tapahtumajärjestäjä

  VastaaPoista
 2. Aiotaan tulla vähintään talkoisiin, jos ei olla kisakunnossa. Vaikka eiköhän ton seiskan heitä vaikka pää kainalossa.
  Hienoa, että jaksatte järjestellä tällaista!

  VastaaPoista