Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 21. toukokuuta 2012

Puntari: Saunaosasto valmis!

Vaikka toukokuu on mennyt flunssan ja kevyen kevätväsymyksen merkeissä, niin on täällä jotain sentään saatu aikaiseksikin.
Viime kesänä aloitettu mökin laajennustyömaa on startattu jälleen. Mökkihän laajenee tuvan puolelta yhden huoneen verran, mutta tässä yhteydessä päätettiin freesata vähän myös rakennuksen toisessa päässä olevaa pukuhuonetta ja saunaa (missä on muuten maailman parhaat löylyt!).
Saunassa ylälaudetta vähän syvennettiin (oli ahdas istua) ja lattia maalattiin harmaaksi. Pukuhuone sai seiniinsä uuden värin ja muuttui keltaisesta valkoiseksi. Lattiaan laitettiin samaa harmaata kuin saunaankin. Katto maalattiin tietysti myös. Pukuhuoneeseen S nikkaroi tänään kiinteän penkin, joka täytyy vielä maalata, kunhan väri on päätetty.
Tänään siivottiin saunan terassilta pois kaikki siihen talveksi tungettu rakennusjäte/tavara pois. Hukkapalalaudat meni liiteriin, roskat roskikseen ja työkalut sisälle mökkiin.
Nyt voi siis ainakin saunotella ja vilvotella hyvillä mielin, jos nää suhteellisen kivat kelit jatkuu!

Tuvan puolella seuraava homma on lattian tekeminen. Seinät ja lattia on nyt eristetty. Vielä lasten nukkumisparvi täytyisi eristää, ja sitten kun lattia on lyöty paikoilleen voi alkaa eristää kattoa ja tehdä sitten sisäkatot ja seinät. Pikainen vierailu K-raudan tapettiosastolla ei ainakaan helpottanut oloa tulevan sisustusurakan suhteen: on olemassa niin paljon hienoja tapetteja, että päätä niistä nyt sitten ne parhaat...Perinnetapetti Juhannusruusu on vahvoilla, mutta toisaalta ihastuin niin moneen muuhunkin.

Pukuhuoneen ja saunan väliin laitettiin tässä remontissa lasiovi.

Sauna sai harmaan lattian ja sangot.

Pukuhuoneen penkki valmistui tänään.

Terassi siivottiin saunojien käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti