Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

torstai 31. toukokuuta 2012

Kyllikit: Kesärientoja osa 1

Tässä Kesärientoja-juttuosiossa tulemme hehkuttamaan kaikkia meidän alueen parhaita kesätapahtumia! Eli kaivelkaa kalenterit esiin ja varatkaa aikaa kaiken sen upean ihmettelemiselle, mitä Sydän-Hämeen maisemissa tapahtuu kesällä 2012.

Muutama päivä sitten sähköpostiin pompsahti odotettua markkinapostia. Pohjan maalaismarkkinat tulevat tänäkin vuonna, ja tässä ennakkoinfoa kaikille, joita kiinnostaa tulla myymään tai ostamaan tuotteita sinä päivänä.

MAALAISMARKKINAT POHJAN TORILLA 7.7. 2012
Perinteiset maalaismarkkinat Pohjan torilla (Kuhmalahti) lauantaina 7.7.2012 kello 10-13. Maalaismarkkinoilla on paikallinen osaaminen etusijalla.
Markkinat on vuosien aikana tullut hyvin suosituksi kesätapahtumaksi. Maalaismarkkinoille tullaan viihtymään. Markkinapäivänä voi tavata tuttuja ja tuntemattomia.
Ostettavaa on pikkurahalla ja isotkin eurot osataan tarvittaessa ohjata kulutukseen
 Maalaismarkkinoiden vuoden 2012 tarjontaa on mm. leirikoululaisten maukas kahvio, VPK:n soppatykistä keitto, vanhempainyhdistyksen grillimakkarat, useita arpajaisia, Aholan tuoretuotteet (vihannekset ym), MLL lasten ohjelmaa, Marttojen järjestämä kierrätysaiheinen kilpailu, useita erilaisia käsitöitä ja leivonnaisia.  Kuhmalahden yrittäjät hankkivat telttakatoksen, johon pääsevät ilmoittautumisjärjestyksessä sellaiset, joilla ei ole omaa katosta.  Kirjasto/posti on avoinna. Kirjaston vessaa voi käyttää markkinoiden aikana.  Maalaismarkkinoiden
paikka varataan 5.7. mennessä puh. 0400-660457 Liisa Alanko, tai liisa.alanko(at)jippii.fi 
Markkinapaikkamaksu 5e peritään paikalla.

Ilmoittautuessa mainitse: mitä myyt tai esittelet, paljonko tarvitset tilaa, yhteystiedot. Kirpputoripaikkoja on myös. Jos myyt elintarvikkeita, tee itse ilmoitus Kangasalan terveysvalvontaan.  Tule siis esittelemään osaamistasi (laulajat, soittajat katusoittaja-tyylillä, työnäytökset tervetulleita), mainostamaan yritystä, myymään tuotteita, kertomaan yhdistyksen toiminnasta - mitä ikinä keksitte. Yksityinen, yhdistys, yritys - tervetuloa. Maalaismarkkinoilla etusija annetaan paikallisuuteen sidoksissa oleville tahoille. Maalaismarkkinoiden vastuujärjestäjä on Kuhmalahden Yrittäjät ry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti