Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

torstai 10. toukokuuta 2012

Puntari: Mistä tietää että on?

Vilkkumaan Maija kyseli taannoin yhdessä biisissään, että mistä tietää että on? Onko Onnellinen vai Onneton?
Mulla on nyt vähän samat fiilikset.

Henkisesti olen jossain maailman alhaisinta kolkkaa alempana. Siis jopa pohjan ala-astetta. Syy ei ole kenenkään. Mutta flunssan syy se on.
Saapui lauantaina, ja julmetun yskimisen, kurkkukivun ja väsymyksen lisäksi tänään alkoi tuntua siltä, että pää räjähtää. Poskiontelot tulessa. Huomenna lääkäriin. Jos en saa jotain lääkettä tähän, ryyppään itseni tajuttomaksi. Tulkaa joku ottamaan nuo lapset huostaan, mies on nimittäin "opintopäivillä". Heittomerkit sanan kohdalla siksi, että näille opintopäiville piti hakea "eväitä" Prismasta ja tämän päivän "ohjelma" piti sisällään henkilökunnan "ryhmäytymistä".

Mä ryhmäydyn täällä itsekseni yhden 3 vuotiaan ja yhden 4 vuotiaan kanssa. "Eväät" tulisi täälläkin päässä tarpeeseen. Lisäksi joku voisi raivata kalenterista kaiken ylimääräisen, tai hoitaa ainakin asiat puolestani. Voisin hautautua peiton alle suklaalevyn ja pehmonallen kanssa, pistää videoihin pyörimään Mamma Mia -elokuvan ja kuvitella pyöriväni rantahiekassa sen ihanan nuoren komistuksen kanssa, jonka nimeä en nyt muista.

7 kommenttia:

 1. Isot sympatiat täältä sinne! Muistuu mieleeni aika, kun mun kolme lasta oli 1, 3 ja 5 -vuotiaita ja mies oli viikot Helsingissä opiskelemassa yhden talven...
  Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks nyt on kyseessä vain 3 päivän poissaolo. Siinäkin tosin on 3 päivää liikaa...
   Huh, multa puuttuu onneksi tuo 1-vuotias jaloista roikkumasta. Nämä isot jaksavat jo vähän viihdyttää itseään leikkien ja laulaen. Riittää kun toimittaa pari kertaa päivässä soppalautasen eteen ja yrittää olla läsnä edes fyysisesti.

   Poista
 2. Siis miten sulla nyt ei siellä riitä ymmärrystä miehellesi...evääthän on ihan selvä juttu...teethän säkin aina voikkarit laukkuun kun lähdetään Tampereelle...

  Toivottavasti lekuri antaa jonkun hevoskuurin sulle niin saat itsesi kuntoon. Tai sit mä tulen käymään captain morganin kanssa ja huostaanotan sun lapsesi pariksi päiväksi! ;)

  H

  VastaaPoista
 3. Keep on fighting! Kumpi onkaan sitten parempi: kossu vai antibiootti? Toinen tuhoaa terveyden ja aiheuttaa lasten huostaanoton, toinen tuhoaa vain suoliston bakteerikannan... Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä nyt sitten käynyt hakemassa sitä kuuria, enkä edes kossua.
   Ajattelin kokeilla ensin kotikonsteja (onteloiden suolavesihuuhtelua+lääkekaapista löytyviä Duacteja). Jos ei näillä lähde, niin sitten kokeilen sitä Kossua noiden onteloiden huuhteluun. Vois toimia!
   Antibiootit ei vaan oikein houkuttele :(

   Poista
 4. Auts, toivottavasti olo on jo parempi ja mieskin taas ruodussa (eli hellan ja nyrkin välissä, heh).

  t. Myllyojan tiskari-siivooja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantain löhöpäivä Mamma Mia ja Top Gun -maratoneineen + popcornin+saunan+yhden oluen siivittämänä muutti ainakin mielialaa, jos ei välttämättä flunssaa poistanutkaan :)

   Enää haaveilen kunnon lenkistä joko juosten tai pyörällä, mutta tällä terveystilalla se ei ole vielä mahdollista vähään aikaan :(

   Poista