Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

tiistai 10. helmikuuta 2015

Kyllikit: Lemmen Kirjuri vol 2

 
Maitolaiturille saakka on kuulunut se armoton sulkakynien suhina joka aiheutui viikon takaisesta ensimmäisestä Lemmen Kirjuri -katsauksesta. Postipojat ovat kantaneet selkä vääränä kirjeitä. Kirjepaperi uhkaa loppua kaupoista. Postin liikevaihto tämän vuoden osalta on siis jo pelastettu!
Tässä romantiikan oppikoulun kakkososiossa jatketaan samalla linjalla kuin ykkösessäkin, nyt kuitenkin ehkä vielä hitusen tiukemman tekstin muodossa. Harjoitellaan sitäkin tilannetta, jos neito ei sittenkään lämpene lähestymiselle. Voisiko siihen kauniimmin enää varautua:
 
"Vaikkapa olisinkin erehtynyt tunteesi suhteen minua kohtaan, en minä herkene hartaalla hellyydellä ja lemmellä toivomasta sinun parastasi, kadehtimatta sitä, joka minua onnellisempana saa olla kätesi ja sydämesi omistaja."
 
Reittä pitkin rikkaisiin naimisiin kiipeävälle on myös oma kirjepohjansa. Keskituloisen kannattaa ilmaista hiukan mustasukkaisuutta ja rakentaa draaman kaarta aina vihanpidosta henkensä uhraamiseen saakka. Lopuksi rukoillaan vastausta ja ylläpidetään toivoa.
 
 
 
Sitten vain kynä käteen ja tositoimiin! <3

2 kommenttia:

 1. Voi taivas :D Ihanaa tekstiä! :D :D
  Mun pitäkin alkaa tarkkaan seurata, etten missaa näitä viikkopostauksia, ihan parasta!
  Mulla on Kyllikeille haasteena 7 kivaa kysymystä bloggaamisesta - käykääpä kurkkaamassa, arvon plokisiskot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellis!!! Nyt on syytä olla tarkkana viikkokatsausten kanssa, vaikka olisikin se unelmien murunen jo haavissa niin koskaan ei ole turhaa sivistää itseään hiukan lisää :D

   H

   Poista