Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

lauantai 7. helmikuuta 2015

Puntari: Paras päivä ikinä?

"Tää on paras päivä ikinä
tuli aurinko sadepilvestä
ja alkoi mulle hymyillä
tää on paras päivä ikinä"
         
Herra Heinämäen Lato-orkesterihan laulaa luikauttaa tuollaisen biisin, jota kuunnellessa ei voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle! Mä ainakin tulen!

Mistä ne parhaat päivät ikinä sitten muodostuu? Ihan pysähdyin yhtenä iltana miettimään, kun menin sydän pakahtuneena sellaisesta onnentunteesta nukkumaan. Mitään erityistä ei ollut päivällä tapahtunut, mutta silti oli vaan jotenkin niin kauhean hyvä fiilis. Ei mitään uusia ostoksia, mielettömiä urheilusuorituksia tai muutakaan extraa, ihan normipäivä. Ja silti paras sellainen.

On ihanaa, että pystyy nauttimaan elämästään. Yksi mun ysiluokkalainen oppilas oli kirjoittanut unelmalistaansa, että "toivon, että minulla säilyy kyky nauttia pienistä asioista". Kuinka viisas viisitoistavuotias! (Ja vielä poika!) Mä niin peukutin sille unelmalistalle, mahtavaa että nuori ihminen tajuaa elämästä jo jotain noin elämän mielekkyyden kannalta tärkeää.

Yksi mun elämän parhaista päivistä sijoittuu parin vuoden taakse. Oltiin pakattu luistimet autoon, lykätty mies suksille ja Kangasalan keskustan latuverkostoa tutkimaan. Minä ja tytöt mentiin Pikkolan luistelukentälle luistelemaan. Oli pakkasta ja oli maaliskuinen aurinko ja oli eväät. Me leikittiin, luisteltiin ja syötiin eväitä reilut pari tuntia. Meillä oli siinä ihan mielettömän hauskaa. Luistelun päätteeksi mentiin anoppilaan ja mä lähdin siihen aurinkoiseen iltapäivään vielä juoksulenkille. Anoppilasta kaupan kautta kotiin ja kotona ruokaa ja unta kehiin. Edelleen muistelen tuota päivää erityisen hyvillä fiiliksillä.

Ootko ikinä miettinyt, mikä on sun elämän paras päivä ikinä? Ja nyt ei haeta mitään klassikoita tyyliin hääpäivä tai lasten syntymät. Mikä on ollut sun arjessa se timantti, joka loistaa valoa päiviin vielä aikojen päästäkin? Pysähdypä miettimään!

Ihan ensimmäiseksi haastan asiaa pohtimaan seuraavat blogit ja niiden pitäjät:
Ellis - ellishandmade.blogspot.fi
Eija - melskelanlapset.blogspot.fi
Kaisa - villamurunen.blogspot.fi
Maria- atmarias.indiedays.com
Hanna- maitolaiturinkyllikit.blogspot.fi


Arkistojen kätköistä löytyi kuvakin meidän parhaasta päivästä. 

ps. Osa tuon päivän parhautta oli varmaankin se, että mä tajusin voivani touhuta yksin vaikka mitä kivaa näiden tyttöjen kanssa. Että ovat jo niin omatoimisia ja taitavia (silloin 4 ja 5 vee) <3

8 kommenttia:

 1. Kiitos positiivisesta haasteesta, tämmöiseen on kiva tarttua... nyt pitääkin laittaa aivonystyrät liikkeelle ja miettiä, muistella :)
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Ai niin, vielä tuohon sun ihanaan päivään... mä jotenkin sain kiinni siitä, melkein tunsin sen maaliskuisen auringon ja eväiden rapinan ulkoilmassa. Juuri tommoisista päivistä ja hetkistä koostuu mullakin ne parhaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä voi tehdä samalla tieteellistä tutkimusta, että mikä saa milliasenkin tyypin onnelliseksi. Veikkaan, että aika monella onni ja hyvä olo koostuu kuitenkin aika yksinkertaisista ja rahalla mitattuna lähes ilmaisista asioista. Kivat weekendit sinnekin!
   T
   Ps. Taisin hakea just työpaikkaa teidän koulusta...

   Poista
 3. Mutkan kautta tupsahdin tänne positiiviseen maitolaituriin! Olo on itsellä yltiöenerginen, sillä Oulussa on paistanut pari päivää AURINKO! Melkein tekee mieli kaivaa bikiniy kehiin:)
  Nyt klikkailen itseni lukijaksenne ja toivottelen blogiini vasta vierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ilmiö täälläkin, kun aurinko tuli esiin! On sillä vaan mahtava vaikutus!

   Ihanaa, että eksyit tänne. Me tullaan ehdottomasti kolkuttelemaan sun blogin ovelle :-)
   Tiina

   Poista
 4. Apuva, aika hankala haaste...on niin monta kivaa päivää. Vastaan ihan tänne kommentteihin, että ihanaa on esim. kun aamulla pikkuneidin kanssa noustaan ylös ja siellä meitä odottaa aamupala valmiina, kahvit termarissa ja lehti pöydällä. Siihen päälle vielä rauhallinen blogikierros kahvin äärellä, niin sitten on jo aika paras päivä. :) Mulla on vielä edellisetkin haasteet hoitamatta, joten siksi nyt tänne vaan vastailen. Kiitos haastamisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä ihan parhaalta päivältä! Tuosta aamulehden lukemisesta minäkin haaveilen, mutta täällä syrjäkylillä se vaatii aina ensin reilun kilometrin kävelyä ns. heittolaatikolle lehteä hakemaan eikä se sit ole enää sama nautinto kuin jos sen kimppuun pääsisi raukeana pyjama päällä :-) niinpä on jäänyt lehti tilaamatta jo vuosien ajan... Onneksi nämä blogit vähän auttaa lehtikaipuuseen!

   Poista
 5. Kiitos Kyllikit haasteesta! :) Tätä tarttee oikein hetki tuumata. Niin kuin Kaisakin tuossa ylempänä totesi, parhaita päiviä on niin monia, tosin ne kyllä pitkälti noudattaa samaa kaavaa silloin kaikki. :)

  VastaaPoista