Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Puntari: Hiihtoa ja lomaa


Hiihtoloma päästiin aloittamaan perjantaina mukavissa tunnelmissa, kun esikoinen sai hopeamitalin koulujen hiihtokisoissa. Kova jännittäjä ja uusien tilanteiden vieroksuja ylitti itsensä hienosti ja sai kilpailuun uskaltautumisesta palkinnon. Jännityksen poistamisessa oli korvaamattomana apuna tytön luokkakaveri Tytti, joka oli neuvonut Mairea olemaan turhia murehtimatta. Tais ikätoverin vertaistuki olla paljon tärkeämpää kuin äidin "henkinen valmennus".

Lauantaina köröteltiin muun suksiboksikansan kanssa tänne pohjoiseen. Matka sujui leppoisasti: pari pysähdystä, sopivasti evästä ja leluja ja Onnelin ja Annelin kertomukset piti myös pienemmän väen tyytyväisenä. 
Illalla olikin ihana kerääntyä ajopäivän päätteeksi yhteisen illallisen ääreen mummun ja papan kanssa. Hyvä ruoka ja lasillinen punkkua saivat lomafiiliksen kummasti löytymään!

Tänään lähdettiin ladulle porukalla. Kari-pappa vei tytöt Velhon kodalle munkille ja kaakaolle ja minä ja S hiihdeltiin parinkympin lenkki Latvamajalle ja takaisin. Oli kyllä ihanaa päästä suksille, etenkin kun etelän latutilanne näyttää säiden vuoksi surkealta :-(

Päiväkahvilla tankattiin pohjoiseen malliin leipäjuustoa ja lakkahilloa. Nam! Ja Pentikin Saga-astiat on aina yhtä kivoja! 

Tästä loma jatkuu ilman isompia suunnitelmia, kelien ja kunnon mukaan edetään. 
Ihanaa lomaa kaikille, jotka siitä parhaillaan pystyvät nauttimaan!
2 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa ja reissua! Täällä ei tosiaan voi ajatella kuin vesihiihtoa... olis kyllä saanut vielä edes lomaviikon ajan talvi jatkua, vaikka kevät jo muuten mielessä onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmittaa jos hiihtokelit menee etelässä nyt ihan pyllylleen, olisi sitä vähän pidempään voinut talvi jatkua, vaikka puutarhahommat mieltä kutkutteleekin jo!
   Ja enää 3 kuukautta tätä lukuvuotta jäljellä, mihin tää aika katoaa?!

   Kivaa lomaa sinnekin, vesihiihdolla tai ilman :-)
   T

   Poista