Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

maanantai 5. tammikuuta 2015

Puntari: Päivän asu -kuvaukset

Kyllä on leppoisaa tämä bloggarin elämä. Tärkeintä on tietysti omistaa pari tyttölasta ja niille näyttäviä rytkyjä. Sitten vaan vähän kiharaa tukkaan ja tytöt poseeraamaan kameralle. Äitykkä voi sen jälkeen kirjoittaa jonkun suloisia adjektiiveja tursuavan päivityksen lapsille haalituista pompeista ja pampeista.

Niin sitä meilläkin tehtäis, jos vaan...tehtäis.

Ihan aikuisten oikeesti mun piti kirjoittaa Villervallan vaatteista, kun ovat niin hemmetin hyviä. Suunnittelin oikein jumpsuit-kuvaukset ja sellaista. Että tässä on sitten tulos.

Tämä bloggariäiti lähteekin tästä kohti keittiötä, epäonnistuneen kinkkukiusauksen (miten siinäkin muka voi epäonnistua?!?) äärelle.

Täydellistä iltaa teille kaikille muillekin.

3 kommenttia:

 1. OH MY! Miten toi nyt tollain? Eiks tytöt oo niin helppoja? Ehkä sun pitäis hankkia niille tollaisten tylsien unisexrytkyjen tilalle oikeeta prinsessakudetta, tylliä ja ruusupantaa ja pitsiä ja paljetteja. Puuterisävyissä, tietenkin! Tollainen velour on niiiin arkista, kato ei innosta!

  H

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, ihan paras :D Ne kikkarapää-tylli-prinsessa-postaukset on niin nähty, tää on uutta ja raikasta! :D Ja täähän oli siis varmaan Villervallerin (vaimikäsenyolikaan) sponssaama yhteistyöpostaus ;)
  Mukavaa viikonloppua sinne Maitolaiturille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Toisaalta kun tarkemmin ajattelee, niin eikös vaatemerkin eduksi voi laskea myös sen, että vaatteet kestää virheettöminä myös pienen painimatsin olkkarin lattialla! :D

   Poista