Maitolaiturin Kyllikit

Maitolaiturin Kyllikit

lauantai 31. tammikuuta 2015

Puntari: T-A-L-V-I
It's beginning to look a lot like winter... Melkoisen vilkas viikko loppupuolella! 

Viime viikonloppuna saatiin serkut yökylään ja talven riemuista nautittiin pulkkailun ja lumikasakiipeilyn merkeissä. Suloisinta oli serkusten yhteinen siskonpeti, jossa tuhisivat kasassa kuin koiranpennut <3
Viikonloppuna päästiin myös kotiladuille. Hiihtovehkeet päivitettiin sopivaksi ja Mairen synttärilahjaksi saama hiihtopuku pääsi testiin. Oli kuulemma mukava hiihtää kun ei tarvinnut paksussa toppa-asussa hikoilla. 

Tiistaina korkattiin laskettelukausi Sappeen kymppitiistailla. Oltiin ihan naisporukalla rinteessä kun S paranteli itseään vielä kotona. Iltapäivällä väkeä oli rinteissä vielä maltillisesti, mutta kuudelta hissijonot alkoi kasvaa. 
Innostuttiin taas sen verran touhusta, että palattiin mäkeen torstaina, kun Sappeen kanta-asiakasilta mahdollisti edullisen laskettelun. Tytöt alkaa olla kyllä sen verran vauhdikkaita laskijoita, että itsekin saa päästellä tosissaan mäkeä alas. 


Viikkoon on mahtunut myös luistelua. Maanantaina oltiin pari tuntia kaukalolla ja harjoiteltiin vähän pelaamistakin. Eilen Mairen koulu pääsi osallistumaan Iceskating Touriin Sahalahdella. Kävin vilkaisemassa omilla hyppytunneilla touhua, ja siellä näytti olevan mukavaa tekemistä kaikille. 
Tänään on tarkoitus pakata luistimet mukaan Aitooseen ja käydä siellä luistelemassa. 

Toisaalta on aika hämmentävää, että lapset on jo noin omatoimisia ja osaavia, että pystyy touhuamaan kaikkea tällaista yhdessä. Monet laduilla, rinteissä ja kaukalolla vietetyt harjoituskerrat ei ole menneet hukkaan! Talvilajit ovat kyllä ihan parhaita :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti